Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2011

Αφήστε τα κύριε Μαγκούφη που τα ρίχνετε σε… “Συριζαίους”! Ο κύριος Δαλ***ας που σας πήγε καροτσάκι, ήταν ή όχι υποψήφιος ΔΣ του ΠΑΣΟΚ;;;

Για να σταματήσει πλέον το παραμύθι της κυβέρνησης ότι η Ελλάδα την αγαπάει αλλά την μισούν κάποιοι …ΣΥΡΙΖαίοι, αποκαλύπτουμε πως ένας από τους πρωτεργάτες του κυνηγητού στον κύριο Μαγκούφη του ΠΑΣΟΚ, ήταν …γνωστό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ (φαίνεται πεντακάθαρα στο βίντεο), υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, διορισμένος επί ΠΑΣΟΚ και έχουμε και τα στοιχεία του.
Ας σταματήσουν λοιπόν οι Μαγκούφηδες του ΠΑΣΟΚ την καραμέλα, διότι έαν όσοι τους βάραγαν ήταν ΣΥΡΙΖαίοι, τότε ο Τσίπρας θα ήταν …πλανητάρχης!
Αφήστε που ήταν τόσο τραυματισμένος ο κύριος Μαγκούφης, που μετά από λίγη ώρα εθεάθει σε ταβέρνα να καταβροχθίζει τον άμπακο.
Άντε Γειά!
Τρικαλινός
(από το

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου