Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Γονείς μαθητών, με ανακοίνωσή τους,επιθυμούν να μην παραστούν οι ''επίσημοι'' στην παρέλαση και στη θέση τους να τοποθετηθεί ΜΟΝΟ η ελληνική σημαία!

H πρόταση που κατέθεσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Λευκάδας, εκφράζει την επιθυμία των γονέων να μην εμφανιστεί ούτε ένας ''επίσημος'' στην μαθητική παρέλαση.
 Οι γονείς των παιδιών του συγκεκριμένου Γυμνασίου, για να επιτρέψουν στα παιδιά τους να λάβουν μέρος στην παρέλαση της εθνικής γιορτής της 28ης Οκτωβρίου, επιθυμούν να μην παραστεί κανείς από τους επισήμους, παρά μόνο η Ελληνική γαλανόλευκη σημαία.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Λευκάδας, ύστερα από τη γενική συνέλευση, αποφάσισε να εκφράσει την άποψή του για τον τρόπο εορτασμού των Εθνικών Εορτών. Εκτιμώντας την κοινωνική πολιτική και οικονομική κατάσταση της χώρας και την επίδρασή της στο χώρο της Παιδείας, επιθυμούμε κατά την παρέλαση των μαθητών, στο χώρο των επισήμων να βρίσκεται η Ελληνική σημαία και μόνο αυτή. Η θέση μας δεν προσβάλει τους θεσμούς, αλλά πιστεύουμε ότι ταυτίζεται με το κοινό αίσθημα και με την υποχρέωσή μας έναντι τω παιδιών μας για τη δημιουργία ιδανικών και όχι άλλων δανεικών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου