Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2011

Eτοιμάζονται να ανοίξουν άλλα ...18 εμπορικά κέντρα τύπου Mall στην Αθήνα!!!

Στα “σκαριά” βρίσκεται ήδη το εμπορικό κέντρο τεραστίων διαστάσεων το οποίο θα καταλάβει έκταση 120.000 τετραγωνικών!

Ήδη λειτουργούν 18 εμπορικά κέντρα στην Αττική, ο αριθμός τους όμως μέσα στους επόμενους μήνες θα διπλασιαστεί αν γίνουν πράξη όλες οι εξαγγελίες.

Σχεδιάζονται ήδη τεράστια εμπορικά κέντρα στο Ολυμπιακό χωριό, ένα ακόμη στο Σταθμό Λαρίσης, θα αναβιώσει το εμπορικό κέντρο στο χώρο του Μινιόν, ενώ και ....
στο Γαλάτσι δημιουργείται το Stardome.

Κηφισού και Λένορμαν, αλλά και στην Αγίας Άννης σχεδιάζονται δύο ακόμη εμπορικά κέντρα, όπως και στην Πειραιώς στον Ταύρο, αλλά και στον Πειραιά στο ύψος του “Καραϊσκάκης”.

Στα όρια του Πειραιά σχεδιάζεται ένα ακόμη στο χώρο του σταθμού του ΗΣΑΠ, αλλά και ένα ακόμη κοντά στον ΟΛΠ.
Το δικό του εμπορικό κέντρο θα αποκτήσει ο Άγιος Κοσμάς, ενώ το ίδιο σχεδιάζεται και στην Κάτζα, την Ελευσίνα και το Λαύριο όπου σχεδιάζονται δύο εμπορικά κέντρα στην πρώην κλωστοϋφαντουργεία και στην περιοχή φουγάρα.
newsit.gr

(Sxolio: Αυτή είναι η ανάπτυξη και τα λεφτά που υποσχέθηκε ο giorgos και εμείς τον περάσαμε για ψεύτη...)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου