Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2011

Μαζί τρώνε και πίνουν και ξεπουλάνε την Ελλάδα και μετά μας κάνουν πλάκα …

Παϊδάκια στον «Καραβίτη»

ΠΑΪ∆ΑΚΙΑ µε τα χέρια έφαγαν το βράδυ της Πέµπτης στην ιστορική ταβέρνα «Καραβίτης» στο Παγκράτι τα µέλη της τρόικας µαζί µε την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονοµικών. Πoλ Τόµσεν, Σερβάz Ντερούζ και Κλάους Μαζούχ εµφανίστηκαν στις 10 χωρίς γραβάτες µαζί µε τους Γιώργο Παπακωνσταντίνου , Φίλιππο Σαχινίδη και τον γενικό γραµµατέα του υπουργείου Oικονοµικών Γιώργο Ζανιά.
Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ήταν πολύ χαλαρή.. παρά το γεγονός ότι έρχονταν κατευθείαν από επίσηµη συνάντηση. Βοήθησε το χύµα λευκό κρασί, αλλά και το γεγονός ότι τα οικονοµικά µας πράγµατα πάνε προς τη σωστή κατεύθυνση.
ΟΤΑΝ ΕΦΤΑΣΕ η ώρα του λογαριασµού, ο Τόµσεν ρώτησε αν... «θα πληρώσουµε σαν “Γερµανοί”», δηλαδή µισά µισά. Τελικά τον λογαριασµό πλήρωσαν στα τρία οι έλληνες οικοδεσπότες: Παπακωνσταντίνου, Σαχινίδης καί Ζανιάς, από 40 ευρώ. ∆ηλαδή το τελικό κόστος ήταν 20 ευρώ το κεφάλι.
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=11&artid=4617850 Μου αρέσει που λέει, ότι ήταν χαλαρή η ατμόσφαιρα…
Ε βέβαια και πως να μην είναι…
Μια χαρά τα έχουν βρεί και μας κάνουν πλάκα.
Δεν μας είπαν τα ΝΕΑ, αν πήραν απόδειξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου