Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2011

Λαθρομετανάστες προσπάθησαν να βιάσουν νεαρή μητέρα στο κέντρο της Πάτρας,μπροστά στα 2 ανήλικα παιδιά της.Την έσωσαν οι φωνές των παιδιών της..
Η γυναίκα είναι σύζυγος αστυνομικού που είναι αποσπασμένος στην Αθήνα.
Το περιστατικό έγινε ως εξής...Η γυναίκα περπατούσε σε κεντρικό δρόμο της Πάτρας μαζί με τα 2 ανήλικα παιδιά της και εντελώς ξαφνικά δέχτηκε επίθεση από 2 αλλοδαπούς που την τράβηξαν από το χέρι και την έσυραν μέσα ...
σε ένα στενό.Όπως δήλωσε η ίδια νόμισε πως ήθελαν την τσάντα της και την άφησε για να την πάρουν και να φύγουν.
Όμως οι 2 κακοποιοί είχαν άλλα σχέδια.Και τις μιλούσαν με πρόστυχα με σπαστά ελληνικά και άρχισαν να προσπαθούν να τις κατεβάσουν τα ρούχα μπροστά έκπληκτα μάτια των ανήλικων παιδιών της.Τα παιδιά άρχισαν να κλαίνε και να φωνάζουν,με αποτέλεσμα να αρχίσει να έρχεται κόσμος προς το μέρος τους.
Τότε οι αλλοδαποί,άφησαν από τα χέρια τους την γυναίκα και άρχισαν να τρέχουν προς την περιοχή του λιμανιού,όπου και διέφυγαν.
Από την κατάθεση που έδωσε η γυναίκα,η αστυνομία συγκέντρωσε στοιχεία και θα διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των 2 αδίστακτων λαθρομεταναστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου