Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Ψεύτες!


 Τα στελέχη της τρόικας, αιφνιδιάστηκαν με την αντίδραση της κυβέρνησης στην συνέντευξη τύπου της Παρασκευής, αφού όπως διέρρεαν παρασκηνιακά "είχαν συμφωνήσει σε όλα"!
Χθες το βράδυ ο πρόεδρος του Εurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης του Eurogroup στις Βρυξέλλες, έδωσε ένα ηχηρό χαστούκι στους ΨΕΥΤΕΣ της κυβέρνησης που επιμένουν να μιλούν τάχα για "αξιοποίηση" κρατικής περιουσίας ενώ στην πραγαμτικότητα έχουν συμφωνήσει "ξεπούλημα"!
"Εχουμε επισημάνει την... πρόθεση της Ελληνικής κυβέρνησης να αποδείξει την ύπαρξη του δημόσιου χρέους, βάζοντας προτεραιότητα σε προγράμματα και με την πώληση στην επόμενη πενταετία ...
περιουσιακών στοιχείων αξίας περίπου 50 δις"
Και για αν το αντιληφθούν και οι... αμερικανόφωνοι, ο κ.Γιούνκερ -που δεν είναι υπάλληλος του ΔΝΤ, αλλά πολιτικός- χρησιμοποίησε ακριβώς την παρακάτω φράση:
"...by selling about fifty billion worth of assets of next five years and beyond", σύμφωνα με την επίσημη μετάφραση της Commission στην ιστοσελίδα http://ec.europa.eu/avservices/services/showShotlist.do?filmRef=75697&out=HTML&lg=en&src=1.

Αναμένουμε με ενδιαφέρον την απάντηση του κ. Παπακωνσταντίνου που μέχρι και χθες μας διαβεβαίωνε ότι "θα αξιοποιήσει την κρατική περιουσία και δεν θα την πουλήσει"!

(newsbomb.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου