Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου 2011

“Πόλεμος” μεταξύ αλλοδαπών...τρεις οι τραυματίες σε Κηφισό και Περιστέρι..Η Αθήνα στο έλεος των λαθροσυμμοριών


http://eglimatikotita.blogspot.com/2011/02/blog-post_6138.html
Δύο μετανάστες από το Πακιστάν τραυματίες στο Περιστέρι, ένας μετανάστης από το Μπαγκλαντές τραυματίας στη λεωφόρο Κηφισού

Όλα δείχνουν ότι ακόμη και μέρα-μεσημέρι οι “μάχες” μαίνονται στους δρόμους της Αθήνας είτε στο πλαίσιο του ελέγχου μιας “πιάτσας” στα φανάρια, είτε στο πλαίσιο διακίνησης παράνομων μεταναστών.

Λίγο μετά τις έντεκα το “χτύπημα” εναντίον δυο Πακιστανών στην οδό Αλέας στον Άγιο Ιερόθεο...
μοιάζει με ξεκαθάρισμα λογαριασμών, κάποιοι μιλούν για απόπειρα ληστείας. Όπως και να 'χει ο ένας από τους αλλοδαπούς δέχθηκε μια σφαίρα στο μηρό, ο άλλος χτυπήθηκε με τη λαβή του πιστολιού στο κεφάλι και έπεσε αιμόφυρτος πλάι στον συμπατριώτη του.

Μια ώρα νωρίτερα ξέσπασε ολόκληρη μάχη για τη ... θέση στο φανάρι. Φαίνεται ότι ο νεαρός από το Μπαγκλαντές επιχείρησε να βγάλει μεροκάματο σε μια περιοχή όπου “ελέγχεται” από μετανάστες από το Πακιστάν.

Το αποτέλεσμα ήταν λίγο μετά τις δέκα μια ομάδα Πακιστανών σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες να του επιτεθεί με λοστούς και καδρόνια και να τον χτυπήσει άσχημα στο κεφάλι και το σώμα.

Ο νεαρός έπεσε αιμόφυρτος πριν προλάβει κανείς να τον βοηθήσει. Οι οδηγοί που ήταν σταματημένοι στο φανάρι πετάχτηκαν από τα αυτοκίνητα και μπήκαν στη μέση για να τον σώσουν καθώς οι δράστες συνέχισαν να τον χτυπούν.

Οι αλλοδαποί τράπηκαν σε φυγή πριν φτάσει στο σημείο η αστυνομία, ενώ οι πολίτες κάλεσαν ασθενοφόρο για να παραλάβει τον τραυματία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου