Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2011

Οι Κότες που κάνουν ... τα Λιοντάρια!!!

 

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός


Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ συνεχίζουν να μας εκπλήσσουν ή επί το λαϊκότερο όπως μου είπε κάποιος φίλος “Τώρα μας κούφαναν τελείως.”
Τούτες λοιπόν τις μέρες ειπώθηκε το πρωτάκουστο για τα Ελληνικά κοινοβουλευτικά δεδομένα ότι κάποιοι εξ αυτών μαζεύουν υπογραφές με σκοπό να εξαναγκάσουν τον υπουργό της κυβέρνησης τους να έρθει στην Βουλή για να τους δώσει...
 εξηγήσεις για τα οικονομικά μέτρα που εφάρμοσε ή προαναγγέλλει ότι θα εφαρμόσει!!!
Δηλαδή ζητάνε από τον υπουργό ο οποίος διορίστηκε και απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του αρχηγού τους και Πρωθυπουργού κ. Γ. Παπανδρέου να λογοδοτήσει ενώπιον τους για την οικονομική του πολιτική!!!
Το λιγότερο που θα μπορούσαμε να πούμε με ελαφρά την καρδία  είναι “Έλα
Παναγία μου οι άνθρωποι είναι.......
ανισόρροποι!!! Φυσικά όμως δεν το λέμε γιατί ακόμα και ο τελευταίος Έλληνας πολίτης αντιλαμβάνεται ότι όλα αυτά είναι εκ του πονηρού και κρύβουν πολιτικές σκοπιμότητες!!!
Ναι φίλες/οι  η συγκεκριμένη κοινοβουλευτική ομάδα θα μείνει ως όνειδος στην ιστορία της πατρίδας μας μια και πολλά από τα μέλη της υπέγραψαν χωρίς καν να διαβάσουν το επαίσχυντο μνημόνιο το οποίο γύρισε την Ελλάδα πολλές δεκαετίες πίσω!!!
Επίσης όλοι θυμόμαστε ότι αυτοί οι κύριοι σε πολλές περιπτώσεις κατάπτυστων νομοσχεδίων, συστηματικά λεοντάριζαν στην αρχή για το θεαθήναι και στις κρίσιμες ψηφοφορίες έλεγαν “Ναι σε όλα” σαν λυράτες κοτούλες!!!
Στην συγκεκριμένη περίπτωση της κλήτευσης του υπουργού οικονομικών μακάρι να ταίριαζε η γνωστή παροιμία  “Τους φταίει ο γάιδαρος και χτυπάνε το σαμάρι” μια και ο εν λόγω κύριος υλοποιεί τις προσταγές του Πρωθυπουργού και αρχηγού τους.
Προσωπικά λοιπόν θεωρώ ότι όλη αυτή η κίνηση είναι  εσκεμμένη και εντάσσεται στα πλαίσια του αποπροσανατολισμού της οργισμένης για τα πεπραγμένα τους Ελληνικής κοινωνίας!!!
Κύριοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ εδώ και καιρό έχουμε καταλάβει τον ρόλο σας, για αυτό μην συνεχίζετε να προκαλείτε άλλο την νοημοσύνη μας με τα φτηνιάρικα κόλπα σας.
Όποιος από εσάς θέλει να διαφοροποιηθεί από αυτή την επαίσχυντη και προδοτική κοινοβουλευτική ομάδα ένας δρόμος μόνο του μένει για να μεταμορφωθεί από Κότα σε Λιοντάρι .. αυτός της Παραίτησης!!!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου