Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Σάββατο, 19 Φεβρουαρίου 2011

«Θα ξεπουλήσουν τα πάντα και δεν θα αφήσουν τίποτα όρθιο»

«Φαρσοκωμωδία» χαρακτηρίζει την αντίδραση του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ στην τρόικα η Αλέκα Παπαρήγα, η οποία κατηγορεί τα δύο μεγάλα κόμματα πως «θα ξεπουλήσουν τα πάντα και δεν θα αφήσουν τίποτα όρθιο».

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Τύπος της Κυριακής», η γενική γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ εκτιμά πως τα δύο μεγάλα κόμματα, αλλά και ο ΛΑΟΣ δεν αιφνιδιάστηκαν με τις προτάσεις της τρόικας.

«Κανείς δεν αιφνιδιάστηκε. Ούτε η κυβέρνηση, ούτε η ΝΔ, ούτε ο Καρατζαφέρης. Είναι και δική τους θέση», υποστηρίζει η κ. Παπαρήγα. επισημαίνοντας πως «ήταν προσβλητική η τρόικα, αλλά αυτό που τους ενόχλησε ήταν η λαϊκή κατακραυγή, για αυτό και...
 άρχισε ο ένας να καρφώνει τον άλλον παίζοντας τη φαρσοκωμωδία της αντίστασης, της αξιοποίησης και όχι της πώλησης».

Η γ.γ. του ΚΚΕ καλεί το λαό «να βάλει τέρμα στα σχέδια των μεγάλων κομμάτων» καθώς, όπως λέει, «αν δεν τους σταματήσει ο λαός, δεν θα αφήσουν τίποτα όρθιο, δεν θα είναι μόνο ένα μεγάλο έγκλημα λεηλασίας του δημόσιου πλούτου αλλά και καταστροφή των παραγωγικών δυνατοτήτων της χώρας και του περιβάλλοντος».

«Εγώ εκπροσωπώ το ΚΚΕ, όχι την αριστερά που ζητά φιλολαϊκές λύσεις μέσα στο γερασμένο και αγιάτρευτο καπιταλισμό», τονίζει χαρακτηριστικά. «Το ζήτημα είναι σήμερα η λαϊκή αγανάκτηση να μετατραπεί σε αγωνιστική συνειδητή δράση, να ηττηθούν οι αυταπάτες και η μοιρολατρία» δηλώνει στη συνέντευξή της η γ.γ. του ΚΚΕ.

(Sx agiovasilematos: Αλέκα στις συνεντεύξεις μια χαρά τα λες. Στη πράξη όμως τι έχετε κάνει? Πού είναι η παραδοσιακή αριστερά εδώ και ένα χρόνο που διαλύεται η χώρα? Πού εξαντλείται η αγωνιστικότητά σας? Στις 2 ή 3 πορείες του ΠΑΜΕ? Αν είχατε σοβαρή αντιπολιτευτική πρακτική ,θα έπρεπε να κατεβάζατε όλο τον κόσμο σε πορείες κάθε βδομάδα, κάθε μέρα επί μήνες, μέχρι να ξεσηκώνατε όλο το λαό. Το κάνατε? Ούτε στο ελάχιστο...Όσο για τις απόψεις σας γύρω από το μεταναστευτικό, από την περισσή αλληλεγγύη σας  προς στους λαθρομετανάστες, ξεχάσατε τελείως τους Έλληνες...)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου