Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2011

Δεν σας πιστεύει κανείς ρεεε…

Σε ένα απέραντο τσίρκο έχουν μετατραπεί τα δελτία ειδήσεων… Πολιτικοί τσακώνονται σαν τις γυναικούλες, στα δελτία ειδήσεων ή στις εκπομπές… αλλά για το πάπλωμα τίποτα!!!
 
Οι δημοσιογράφοι τους αβαντάρουν με τις ερωτήσεις τους ή τους διακόπτουν κατά το πώς θέλουν... να περάσουν την γραμμή του καναλιού τους!
 
Οι μεν στους δε, ρίχνουν βροχή τα ερωτήματα, για τα οποία υποτίθεται ότι ο ελληνικός λαός ζητά απαντήσεις ώστε να ενημερωθεί επί της ουσίας.
Ο ένας όμως τα ρίχνει στον άλλο… Γιατί δεν είχατε προχωρήσει νωρίτερα στην αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας λέει ο ένας…Μα εσείς μιλάτε; απαντά δια της ερωτήσεως ο άλλος, που μας φέρατε στην κατάσταση αυτή;
 
Όλο τα ίδια και τα ίδια… Αμπλαούμπλιδες…...
Το μάθαμε το πανηγυράκι!!!
Μην ξεγελιέστε όμως όλα αυτά είναι τα επικοινωνιακά τους τρικ, για να περνούν στο κόσμο την πάσα μα…κια που έχουν κάνει με το μαλακό!
Όσο για το μάρμαρο μιλάνε την Γαλλική και απαντούν άλλα αντί άλλων… Δεν ακούνε τίποτα. Έτσι και αλλιώς δεν τους συμφέρει! Tο επιτελείο της Κυβέρνησης στόχο έχει να μας ξεγελάσει και αυτή τη φορά, δημιουργώντας μια φταχτη κρίση, μέσω των δηλώσεων Ντερούζ, ώστε να μπει στο τραπέζι το θέμα της εκποίησης περιουσίας, τιμήματος 50 δις, αφού ένα τέτοιο θέμα δεν θα μπορούσε να υποστηριχθεί ούτε στο τραπέζι του υπουργικού συμβουλίου.
 
Ένα για αυτούς έχει αξία… Ποιος θα μαρκάρει τον άλλο καλύτερα ώστε να μην τους πάρουν χαμπάρι ότι δεν ξέρουν τι κάνουν ή γιατί το κάνουν!!!
Για τον κοσμάκη δεν δίνουν δεκάρα δεν τους αφορά… Τους ενδιαφέρει μόνο να τον ξεγελάνε γιατί τον θεωρούν απλά μια μάζα που κινείται προς την κατεύθυνση που τους υποδείξουν αυτοί…
Μιχαλού
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου