Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2011

Παριστάνουν ότι θύμωσαν με την τρόικα!

Τελικά ή ζούμε στην εποχή του παραλόγου ή απλά είμαστε θεατές στημένων σκηνικών και πονηρών μεθοδεύσεων.

Πρώτα βγήκαν προκλητικά και με περίσσιο θράσος οι εκπρόσωποι  της Τρόικας και ανακοίνωσαν δημόσια ότι θα πρέπει να πουληθεί δημόσια περιουσία για να εξοικονομηθούν 50 δις για να τους πληρώσουμε μέρος των χρωστούμενων. Μετά βγήκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και διαμαρτυρήθηκε «πολύ θυμωμένος και ενοχλημένος» λέγοντας τα...
 παρακάτω:

«Θα πρέπει όλοι να αντιληφθούν τον ρόλο τους. Και αυτό θα το καταστήσουμε σαφές σε όλους τους εταίρους μας. Έχουμε ανάγκη αλλά έχουμε και όρια. Και τα όρια της αξιοπρέπειάς μας δεν τα διαπραγματευόμαστε με κανέναν. εντολές παίρνουμε μόνο από τον ελληνικό λαό».

Υποκριτές και Φαρισαίοι! Ανεπάγγελτοι και τζαμπατζήδες χρόνων που ζήσατε και ζείτε σαν βασιλιάδες από τον ιδρώτα και το υστέρημα του Ελληνικού λαού φτάνει πια … δεν πάει άλλο η κοροϊδία σας!                                                        

Μετά το «Λεφτά υπάρχουν» μετά το «Δεν θα αυξήσουμε το Φ.Π.Α και θα προστατέψουμε το εισόδημα του εργαζομένου» μετά το «Θα δώσουμε αυξήσεις ίσες με τον τιμάριθμο», έχετε το θράσος και πάτε να μας ξεγελάσετε για άλλη μία φορά κάνοντας τους επαναστάτες και τους φύλακες της αξιοπρέπεια μας! Μιας αξιοπρέπειας που εσείς οι ίδιοι πουλήσατε τόσο απροκάλυπτα και ξεδιάντροπα στους μεγαλοτραπεζίτες και στους εγχώριους μεγαλοκαναλαρχοεργολάβους!

Φίλες/οι είμαι βέβαιος ότι τις προσεχείς μέρες θα παιχτεί μια καλά σκηνοθετημένη παράσταση δηλώσεων και αντιδηλώσεων μεταξύ των δανειστών και της κυβέρνησης όπου οι δανειστές θα λένε τα πιο απίθανα και εκφοβίστηκα πράγματα για την ζωή και το μέλλον μας και η κυβέρνηση θα κάνει τάχατε πως αντιλέγει και σηκώνει το ανάστημα της για να μας προστατέψει ….. και στο βάθος άρχισε να μυρίζει ήδη …. Προκήρυξη Εκλογών!!!
http://www.elzoni.gr/html/ent/651/ent.6651.asp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου