Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2011

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO. ΑΝ ΜΕΤΑ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ, ΤΟΤΕ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ…

Ένα video-σχολείο για όλους μας. (στο τέλος του κειμένου)
Όσοι γνωρίζουν γαλλικά είναι τυχεροί. Για όσους όμως δεν είναι γαλλόφωνοι, επισημαίνουμε ορισμένες λέξεις-κλειδιά καθώς και τα γεγονότα. Τώρα αν κάποιοι πιστέψουν ότι οι ομοιότητες και οι συμπτώσεις είναι τυχαίες, τους αξίζουν τα χειρότερα. Το κακό όμως είναι ότι τα επίχειρα της πράσινης ηλιθιότητάς τους τα υφίστανται οι υπόλοιποι Έλληνες.
–Ο σοσιαλιστής δραπέτης πρόεδρος της Τυνησίας Ben Ali παρασημοφορεί τον σοσιαλιστή κ. Dominique Strauss-Kahn, για τις πνευματικές ικανότητές του (qualités intellectuelles).
Ο σοσιαλιστής δραπέτης πρόεδρος της Τυνησίας Ben Ali παρασημοφορεί τον σοσιαλιστή κ. Dominique Strauss-Kahn, για την συμμετοχή του στην παγκόσμια οικονομική ανάπτυξη και κυρίως για την συμβολή του στην ΕΥΗΜΕΡΙΑ των χωρών της Μεσογείου.
–Ο σοσιαλιστής κ. Dominique Strauss-Kahn, συγχαίρει τον λεηλατήσαντα την Τυνησία, σοσιαλιστή πρόεδρο Ben Ali, για την καλή και χρηστή διοίκηση της οικονομίας της χώρας του, καθώς και για τα επιτεύγματά της. (Ο επικεφαλής του Δ.Ν.Τ. λέει συγκεκριμένα ότι η οικονομία της Τυνησίας πάει καλά παρά την κρίση. Το Δ.Ν.Τ. κρίνει θετικά την οικονομία της Τυνησίας και προεξοφλεί ότι δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα παρά την διεθνή οικονομική κρίση…)
Αυτά τα ολίγα για το video.
Τώρα οι «συμπτώσεις» που συναντάμε στην Ελληνική πραγματικότητα.
–Ο σοσιαλιστής κ. Παπανδρέου έχει χαρακτηρισθεί από την παρέα του Δ.Ν.Τ. ως «στοχαστής».
– Ο σοσιαλιστής κ. Παπανδρέου έχει παρασημοφορηθεί για την συμβολή του στην προσπάθεια για βελτίωση της Ελληνικής οικονομίας.
–Δισεκατομμύρια δραχμές και ευρώ έκαναν φτερά, με την μορφή σοσιαλιστικής μίζας, και φυγαδεύτηκαν στο εξωτερικό.
Παράσημα, έπαινοι, συγχαρητήρια, κλοπή δημοσίας περιουσίας, Δ.Ν.Τ., πνευματικές ικανότητες, στοχαστές, σοσιαλιστές είναι τα κοινά χαρακτηριστικά στην τραγωδία της Ελλάδος και της Τυνησίας.
Ο Ben Ali δραπέτευσε από την Τυνησία βαρυνόμενος με πλείστα όσα οικονομικά εγκλήματα, και όχι μόνον, ενώ η σύζυγός του Leïla Trabelsi, πρώην κομμώτρια, πριν εγκαταλείψουν την χώρα, φυγάδευσε 1,5 τόννους χρυσού.
Θα υπάρξει και στην Ελλάδα το ίδιο φινάλε;; Το ελπίζω αλλά και το εύχομαι…
Τάσος Καρ.


http://filotimia.blogspot.com/2011/01/video_23.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου