Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Οι αλλοδαποί εγκληματίες έφτασαν και στα σπίτια των ''ευαίσθητων'' πλουσίων των Β.Π. Έτσι είναι κύριοι, η ''βόμβα'' που έχουμε στη χώρα μας αργά ή γρήγορα θα έσκαγε και σε σας.

Οι εγκληματίες αλλοδαποί, έχουν επεκτείνει τη δράση τους και στα σπίτια των Βορείων Προαστίων και δεν τους σταματούν ούτε συναγερμοί, ούτε καν η ύπαρξη φύλακα ή υπηρετικού προσωπικού. Μετά την εισβολή ..8 ληστών στο σπίτι της Βαρυμπόμπης όπου εξουδετέρωσαν τον φύλακα και τη σύζυγό του και αιχμαλώτισαν ολόκληρη οικογένεια, νέα εισβολή σε μονοκατοικία της Εκάλης, από 3 οπλισμένους ληστές που επιτέθηκαν στον αλλοδαπό οικονόμο του σπιτιού, αφήνοντάς τον αιμόφυρτο στο πάτωμα και φεύγοντας με μεγάλη λεία.

Όταν κάποιοι που οσμιζόμασταν το πρόβλημα φωνάζαμε και κρούαμε τον κώδωνα του κινδύνου, οι ''ευαίσθητοι'' καλοζωϊσμένοι από την ασφάλεια των περιοχών τους (νόμιζαν ότι ήταν ασφαλείς...) μας έκαναν κριτική αποκαλώντας μας Ελληναράδες, ρατσιστές, ακροδεξιούς, φασιστόμουτρα, απάνθρωπους προς τους καημένους δύστυχους... Βλέπετε, στην Ελλάδα των 2 τελευταίων δεκαετιών, όποιος τολμούσε να εκφράσει την αγάπη του προς την ιστορία, τον πολιτισμό μας, τις παραδόσεις μας και όλα αυτά που συγκροτούσαν μέχρι τώρα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της φυλής μας, θεωρείτο εθνικιστής, γραφικός και καθόλου... ''trendy''.

Τώρα όμως,  που trendy έχει γίνει πια η ικανότητα επιβίωσης και η ασφάλεια που μπορεί να έχει μια οικογένεια, βλέπουμε πολλούς από αυτούς τους πρώην ''ευαίσθητους' να έχουν μετατραπεί σε μπροστάρηδες του αγώνα κατά των λαθροκαθαρμάτων καθώς άρχισαν να συνειδητοποιούν ότι κινδυνεύουν όσο και οι υπόλοιποι Έλληνες των λαϊκών συνοικιών, ίσως και ακόμη περισσότερο...Τώρα όμως είναι αργά, δυστυχώς για όλους μας είναι αργά... Η ισλαμική άλωση, με ό,τι υπόγειο μπορεί να κρύβει από πίσω της, είναι μια πραγματικότητα με βαριές ευθύνες για όλους και μοναδικά θύματα τη χώρα και το λαό της.

Η μοναδική επωδός των ''ευαίσθητων'' είναι  ότι και εμείς οι Έλληνες πήγαμε μετανάστες έχοντας οικονομική ανάγκη. Ναι, πήγαμε...πήγαμε παρακαλώντας, δουλέψαμε σκληρά, μας παρακολουθούσαν από την πρώτη στιγμή μέχρι και την τελευταία όλες οι αρχές της χώρας υποδοχής, δεν βιάσαμε γριές και παιδιά, δεν σκοτώναμε για το κέφι μας, δεν αλλοιώσαμε τα κοινωνικά χαρακτηριστικα της χώρας που μας φιλοξενούσε και το κυριώτερο βρε ανόητοι άνθρωποι που ισχυρίζεστε τέτοιες αηδίες, εμείς ήμασταν μια χούφτα άνθρωποι που σκορπίστηκε σε όλο τον πλανήτη! Δεν ήρθε όλος ο πλανήτης σε μια χούφτα ανθρώπους και 2 τετραγωνικά γης όπως γίνεται τώρα που έρχεται όλη η Αφρική και η Ασία σε μια από τις μικρότερες χώρες του κόσμου!! Ανόητοι άνθρωποι, καταστρέψατε τη χώρα μας και εξακολουθείτε και μιλάτε για ανθρώπινα δικαιώματα!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου