Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΕΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ ΑΠΕΡΓΟΙ ΠΕΙΝΑΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ

Εκτός του ότι πλαστογράφησαν τις υπογραφές των υπολοίπων φοιτητικών παρατάξεων της νομικής οι παράταξη της ΑΡ.ΕΝ του ΣΥΡΙΖΑ,έχουν δασκαλέψει και τους μετανάστες να βγάζουν λόγους στα κανάλια,για την εξωτερική πολιτική της χώρας.Μας είπε λοιπόν κάποιος Αμπντούλ που διορίσθηκε πρόεδρος των απεργών πείνας από το ΦΟΡΟΥΜ μεταναστών των Χανίων,ότι η Ελλάδα πολεμάει πλάι στους Αμερικάνους στην μέση Ανατολή και στην Αφρική τις χώρες των λαθρομεταναστών.
Για αυτό πρέπει να δώσει άδεια παραμονής (λες και την χρειάστηκαν ποτέ) σε όλους τους λαθρομετανάστες που βρίσκονται στην Ελλάδα.
Εγώ που έχω βρεθεί σε 2 διαφορετικούς πολέμους σε ΙΡΑΚ και ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ με τον ΝΑΤΟΪΚΟ στρατό του Καναδά,δεν έχω δει πουθενά στρατιώτη Έλληνα να πολεμάει στο πλευρό των Αμερικανών.
Παρά μόνο μικρή μονάδα από τεχνικό προσωπικό (κατασκευή σχολείων) στο Αφγανιστάν.
Αλλά η καραμέλα της αριστεράς,πήγε τώρα και στους λαθρομετανάστες.
Η απόφαση για την μεταφορά των μεταναστών μπορεί να πάρθηκε από κανονικές ΜΚΟ (εκκλησία,γιατροί) αλλά δεν πάρθηκε από τις ΜΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.
Για αυτό δεν πιστεύω να γίνει η μεταφορά τους σε άλλο κτίριο.
Ο Αμπντούλ πάντως δεν δέχεται να απαντήσει,προφανώς πριν πάρει τις οδηγίες από τους καθοδηγητές του. Από πληροφορίες που διέρρευσαν το κτίριο που πρότεινε πιθανώς η εκκλησιαστική ΜΚΟ,είναι στα Πατήσια.
Θα βάλουν δηλαδή μια ΒΟΜΒΑ ακόμα στον Άγιο Παντελεήμονα.Πιάσε το αυγό και κούρευτο.
ΥΓ..Εκτός από 4-5 που μιλάνε σπαστά ελληνικά,οι υπόλοιποι δεν έχουν "μυρωδιά".
Και καλά πως είναι δυνατόν να είναι 8 χρόνια εδώ όπως λένε και να μην ξέρουν ελληνικά?
Πως είναι δυνατόν να είναι κάποιος 8 χρόνια στην Ελλάδα (Κρήτη) και να είναι 20 και 22 χρονών?
Σε τι ηλικία ήρθε 12 χρονών?
Μα καλά εκεί στα φόρουμ ούτε τα προσχήματα πια δεν κρατάτε?

Κ.Τ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου