Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Ας έχουμε τα μάτια και τα αυτιά μας ανοιχτά, γιατί οι μέρες είναι πονηρές...και απ'ότι φαίνεται το σχέδιο άλωσης της χώρας, είναι καλά οργανωμένο!

Τα τελευταία δραματικά γεγονότα με την κατάληψη της Νομικής από τους υποκινούμενους λαθρομετανάστες, σηματοδοτούν ίσως την πιο επικίνδυνη καμπή της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας και νομίζω πως όλοι όσοι εκφραζόμαστε μέσα από προσωπικά ιστολόγια, θα πρέπει να ενεργοποιηθούμε ακόμη περισσότερο,  προκειμένου να κρατήσουμε ψηλά  το δικαίωμα της ελεύθερης ενημέρωσης, τουλάχιστον στο διαδίκτυο, αφού από οπουδήποτε αλλού έχει σχεδόν καταργηθεί.

Τα τελευταία γεγονότα με τη σειρά και πολύ απλά έχουν ως εξής:

.  250 λαθρομετανάστες, προερχόμενοι απο διάφορα μέρη της Αφρικής και της Ασίας, χωρίς κανένα δικαίωμα παραμονής στην Ελλάδα, ήρθαν απο την Κρήτη όπου διέμεναν (ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ) και δούλευαν σε χωράφια (ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ) και έκαναν κατάληψη στη Νομική Σχολή της Αθήνας, απειλώντας με απεργία πείνας και απαιτώντας την νομιμοποίησή τους και την νομιμοποίηση όλων των υπολοίπων λαθρομεταναστών που μπαίνουν και θα μπαίνουν ανεξέλεγκτα στη χώρα μας.

.  Με τυμπανοκρουσίες και θράσος, με πανo  και με σημαίες, σκούζοντας και ουρλιάζοντας σε διάφορες γλώσσες, επιβιβάζονται στα πλοία που θα τους μεταφέρουν στην Αθήνα.Φυσικά η Αστυνομία, από την Κρήτη μέχρι και την Αθήνα, είναι απλά ...απούσα.

.   Οι Έλληνες ευαίσθητοι καθοδηγητές του Τσίπρα και του Δικτύου, αφού τους δασκάλεψαν, τους πήραν απο το χεράκι, τους συνόδευσαν από την Κρήτη στην Αθήνα, έσπασαν τις πόρτες της Νομικής και τους εγκατέστησαν μέσα, απαιτώντας από την Κυβέρνηση να ικανοποιήσει τα αιτήματά τους.

.  Οι ευαίσθητοι βουλευτές του κου Τσίπρα, από τηλεοράσεως και ραδιοφώνου , προτρέπουν τον κόσμο να πάει να τους αφήσει κουβερτούλες και σεντονάκια, σαν να πρόκειται για αντιστασιακούς αγωνιστές και όχι για παράνομα διαμένοντες που έχουν επιφέρει σωρεία προβλημάτων στον τόπο.

.   Οι διάφορες αρχές πετάνε ''μπαλλάκια'' ευθυνών η μια στην άλλη, προκειμένου να αποφύγουν να κάνουν τα αυτονόητα, είτε γιατί είναι καθοδηγούμενες, είτε γιατί οσμίζονται ότι οι εξελίξεις που θα ακολουθήσουν τις επόμενες βδομάδες, ενδεχομένως να είναι και δραματικές.

Διαβάζοντας λοιπόν τα γεγονότα, απλά και χωρίς συναισθηματικές εξάρσεις, προκύπτουν διάφορα εύλογα ερωτήματα όπως:

1) Γιατί η αστυνομία δεν σταμάτησε την προγραμματισμένη μετάβαση λαθρομεταναστών στην Αθήνα? Τι τους πέρασαν αλήθεια? Μαθητές από το Λύκειο της Άνω Καμπούλ που πήγαιναν την ετήσια εκδρομή τους?

2) Πώς σε μια περίοδο, που όλη η Ανατολική Μεσόγειος βράζει, αυτό το -ανάλγητο για τους Έλληνες πολίτες - κράτος, επιτρέπει ακόμα την ανεξέλεγκτη εισροή λαθρομεταναστών, την απουσία οποιουδήποτε ελέγχου στα γκέτο που με όπλα και αίμα δημιούργησαν οι παράνομα διαμένοντες μέσα στις πόλεις, την περιφορά τους με πούλμαν για δημόσιες προσευχές, ανάρτηση ισλαμικών συνθημάτων σε πλοία και πλατείες, οργανωμένες μετακινήσεις και πορείες για να καταλήξουμε στην απίστευτη κατάληψη ελληνικού Πανεπιστημίου?

3) Γιατί οι Τσιπραίοι έκαναν τέτοια κίνηση? Ποιά είναι τα πραγματικά κίνητρα που κρύβονται πίσω από αυτή την πολιτική αυτοκτονία? Γιατί δεν μπορεί να μην σκεφτεί κανείς ότι η στάση τους ισοδυναμεί με πολιτική αυτοκτονία. Τελείωσαν και το ξέρουν. Μήπως ήθελαν όμως να πετύχουν κάτι?

4)  Μήπως όλο αυτό οδηγεί στο στόχο που δεν είναι άλλος από τον  αποπροσανατολισμό μας από κάτι μεγάλο που ενδεχομένως έρχεται?Πόσο αληθεύουν αυτές οι περίφημες πληροφορίες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο από τα μέσα του Νοέμβρη και κάνουν λόγο για οργανωμένο σχέδιο που προβλέπει πλήρη ισλαμοποίηση της Ευρώπης μέσω της Ελλάδας, η οποία θα αλωθεί και φυσικά θα ''θυσιαστεί''?

Ας έχουμε τα μάτια και τα αυτιά μας ανοιχτά, γιατί οι μέρες που διανύουμε, εκτός από πονηρές, έχουν γίνει πλέον και εξαιρετικά επικίνδυνες.

Agiovasilema



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου