Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2011

Εισιτήρια STOP

Παρακολουθούμε τους τελευταίους μήνες μια πολύ έντονη αντίδραση των πολιτών που εκφράζεται μέσα από το κίνημα εναντίον των διοδίων! Άνθρωποι κάθε ηλικίας και κοινωνικής τάξης, που ποτέ στο παρελθόν δεν έχουν πάρει το θάρρος να αντιπαρατεθούν στο
σύστημα όσο άδικο και αν ήταν, σήμερα αντιλαμβάνονται ότι η μόνη λύση είναι να παλέψουν μέσα από τα μαζικά κινήματα. 
Εμείς, σαφώς επηρεασμένοι από την επιτυχία που σημείωσε το… κίνημα των διοδίων και με την πίστη ότι, πλέον, ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού είναι διατεθειμένο να έρθει σε σύγκρουση και με άλλους κρατικούς ή ιδιωτικούς φορείς, καλούμε τον ελληνικό λαό να σταματήσει να αγοράζει και να ακυρώνει τα εισιτήρια ΌΛΩΝ των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς!!!
Η αύξηση που θα γίνει από 1ης Φεβρουαρίου 2011 στα εισιτήρια, είναι απολύτως αδικαιολόγητη! Οι υπηρεσίες που προσφέρουν δεν αρκούν για να δικαιολογήσουν ούτε τη σημερινή τιμή των εισιτηρίων, πόσο μάλλον μια αύξηση του 40%, και ειδικά σε μια τέτοια συγκυρία που το εισόδημά μας βάλλεται πανταχόθεν!!!
Αντιδρούμε στην αύξηση του κόστους ζωής με τον πολύ απλό τρόπο ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΔΕΧΤΟΥΜΕ!!!
Άλλωστε την τακτική της “ στάσης πληρωμών” την μάθαμε από το ίδιο το κράτος που αφήνει υπαλλήλους απλήρωτους για μήνες. Εμείς απλά, ως “ διεφθαρμένοι πολίτες”, ακολουθούμε το παράδειγμα των κυβερνήσεών μας: ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ!!!
http://filologos10.wordpress.com/2011/01/23/%ce%b5%ce%b9%cf%83%ce%b9%cf%84%ce%ae%cf%81%ce%b9%ce%b1-stop/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου