Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2011

Νταβός : Στο πιο ακριβό- παγκοσμίως -χειμερινό θέρετρο θα συζητήσουν για τη φτώχεια!Πάνω από 30 ηγέτες κρατών, 1400 κορυφαίοι επιχειρηματίες και 8 πρόεδροι κεντρικών τραπεζών θα συζητήσουν για την κρίση χρέους στην ευρωζώνη, τις αυξήσεις στα τρόφιμα και στον πληθωρισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες το θέμα που αναμένεται
 να μονοπωλήσει τις συζητήσεις στο σικάτο ελβετικό θέρετρο είναι οι ελειμματικοί προυπολογισμοί όλων των κυβερνήσεων που πυροδοτούν τεράστια ελλείμματα χρέους και σύμφωνα με τον συντονιστή Κλάους Σβάμπ, τα έθνη πάσχουν από παγκόσμιο εξουθενωτικό σύνδρομο την ώρα που οι κυβερνήσεις και οι επιχειρήσεις, δείχνουν αδυναμία να αντιμετωπίσουν τις διεθνείς προκλήσεις.

Ένα υπερσύγχρονο παγκόσμιο κλειστό κύκλωμα θα είναι στη διάθεση των συνέδρων, ενώ όλοι περιμένουν την ομιλία του Γάλλου προέδρου Νικολά Σαρκοζί, ως επικεφαλής του Οργανισμού των 20 πιο Αναπτυγμένων Χωρών.


http://psifiakoohiro.blogspot.com/2011/01/blog-post_9579.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου