Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2011

Αύριο το πρωί -μάλλον- θα τους μεταφέρουν σε κτήριο που κρατούν μυστικό για λόγους ασφαλείας.

Οι πρυτανικές αρχές σε συνεργασία με ορισμένες μη κυβερνητικές οργανώσεις αποφάσισαν να μεταφέρουν τους λαθρομετανάστες σε κτήριο της Αθήνας αύριο το πρωί. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι παράνομοι μετανάστες φαίνεται να δέχθηκαν, καθώς ο χώρος που θα μεταφερθούν - ο οποίος δεν ανακοινώνεται για λόγους ασφαλείας - πληροί όλους τους κανόνες υγειινής.

Υπήρξαν έντονες διαβουλεύσεις και τελικά με την πρωτοβουλία τεσσάρων ΜΚΟ (Ερυθρός Σταυρός - Αποστολη Αρχιεπισκοπής - Γιατροί του Κόσμου και Ψυχικής υγειινής) βρέθηκε το κτήριο που θα στεγαστούν.  


Η ανακοίνωση του Πανεπιστημίου:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου