Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2011

Ο Πάγκαλος θα ζει, θα Βασιλεύει και θα μακροημερεύει στην κυβέρνηση του Γιώργου!

Διασταυρωμένες πληροφορίες με υψηλά κυβερνητικά στελέχη αναφέρουν ότι για την κυβέρνηση δεν υφίσταται "θέμα Πάγκαλου"!
Το Μέγαρο Μαξίμου έχει πλήρη εμπιστοσύνη στον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και δεν υφίσταται θέμα αποπομπής ή εξαναγκασμού του σε παραίτηση!
Οπότε … έχουμε πολλά να δούμε και ν' ακούσουμε ακόμη!
Κερδίζουν "πόντους" πάντως όλοι αυτοί που πιστεύουν ότι το "Φαινόμενο Πάγκαλος" έχει εφευρεθεί από την κυβέρνηση για τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης!
Όταν όμως η κυβέρνηση θα είναι αναγκασμένη να λάβει και "νέα μέτρα", τότε ίσως υπάρξουν εξελίξεις και σ' αυτό το θέμα, πάλι για αποπροσανατολισμό…
Το μαχαίρι του Πάγκαλου είναι "δίκοπο", κόβει και από τις δύο πλευρές, "κάμα" δηλαδή.
Το πλέον "χρήσιμο" στέλεχος της κυβέρνησης του Γιώργου!
Μέχρι τότε ας τον απολαύσουμε λοιπόν!

(σχ.agiovasilematos: και εμείς ανήκουμε στην κατηγορία εκείνων που πιστεύουν ότι το ''φαινόμενο Πάγκαλος'' έχει δημιουργηθεί μόνο για αντιπερισπασμό και το γράφαμε από την πρώτη στιγμή. Δυστυχώς φαίνεται (και λέμε δυστυχώς γιατί δείχνει το μέγεθος της αλητείας αυτών που μας κυβερνούν),πως ετοιμάζονται για πολύ χειρότερες καταστάσεις, οπότε κρατάνε ετοιμοπόλεμο το παχύδερμο, προκειμένου να το βάλουν πάλι ως ασπίδα,με την πρώτη ευκαιρία.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου