Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Κυριακή, 9 Ιανουαρίου 2011

Ετοιμάζουν μεγάλη επιχείρηση 'σκούπα' στο κέντρο της Αθήνας

Θα έχει διάρκεια έως 48 ώρες και στόχο τη σύλληψη παράνομων μεταναστών και τη διάλυση εγκληματικών ομάδων που δρουν στο κέντρο της πρωτεύουσας.

 
Το σχέδιο για την επιχείρηση «σκούπα», που για την ώρα βρίσκεται στα συρτάρια της Ελληνικής Αστυνομίας, προβλέπει συντονισμένη δράση φορέων και υπουργείων όπως αναφέρει το Βήμα της Κυριακής.

Για να βγει από τα... συρτάρια το σχέδιο χρειάζεται πρώτα να γίνει έλεγχος της νομιμότητας και να τεθούν σε εφαρμογή οι προβλεπόμενες διαδικασίες για κάθε κατηγορία μεταναστών.

Στο σχέδιο προβλέπεται και η αξιοποίηση ενός ειδικού χώρου στο στρατόπεδο της Ριτσώνας, πρόταση που είχε κατατεθεί και παλιότερα, το 2009 συγκεκριμένα, στον τότε αρμόδιο υπουργό, Μιχάλη Χροσυχοΐδη, αλλά δεν προχώρησε λόγω των έντονων αντιδράσεων των κατοίκων της περιοχής. Το (ανενεργό) στρατόπεδο της Ριτσώνας είναι μεταξύ εκείνων που θέλει η κυβέρνηση να ενεργοποιήσει για να «φιλοξενήσει» προσωρινά τους λαθρομετανάστες που φτάνουν στην Ελλάδα.

Κατά τους επιτελείς της Αστυνομίας, η χρήση του στρατοπέδου είναι απαραίτητη. Για αυτό και η πρόταση επανήλθε στο προσκήνιο και εξετάζεται.

Η κατάσταση στο κέντρο της πρωτεύουσας έχει γίνει ανυπόφορη για τους κατοίκους και η κυβέρνηση προσπαθεί να βρει λύσεις για τη μείωση της εγκληματικότητας. Την προηγούμενη εβδομάδα, μάλιστα, πραγματοποιήθηκε ευρεία υπουργική σύσκεψη υπό τον υπουργό Εσωτερικών, Γιάννη Ραγκούση και αποφασίστηκε η ανάπλαση του ιστορικού κέντρου.
(newsit.gr)

(Σχ.agiovasilematos για το παραπάνω δημοσίευμα: Γιατί δεν λέτε και την ακριβή μέρα και ώρα που θα γίνει η ...μυστική επιχείρηση σκούπα, ώστε να έχουν προετοιμαστεί καλά καλά οι λαθρομετανάστες, να έχουν κρυφτεί, αλλάξει πόλη κλπ. Δεν αρκούν μόνο αυτά τα προειδοποιητικά δημοσιεύματα, να είστε πιο ακριβείς την επόμενη φορά για να τους προστατεύσετε περισσότερο. Δεν πάμε καλά...δεν πάμε καθόλου καλά...)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου