Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Ούτε 1 € σε Λαθρο-Τζαμά ή Λαθρο-πωλητή μαϊμού αντικειμένων!

Στο σημείου που φτάσαμε δεν υπάρχει ανοχή σε θεωρείες του τύπου "Ας σκουπίσουν το τζάμι, ας πουλήσουν μαϊμού πράγματα γιατί αλλιώς θα μας κλέψουν.'
ΟΥΤΕ 1 €! ΤΕΛΟΣ!
Αυτή η ηττοπάθεια στην πράξη και εκ των αναρχοσυριζέων και γραικύλων προδοτική σκέψη μας έφερε σε αυτό το σημείο.... τρανταχτή απόδειξη ότι όσα και να δίνουμε τόσο αυτοί εγκληματούνε περισσότερο και σκληρότερα εναντίων μας! Δεν δείχνουν κανένα έλεος σε εγκληματικές πράξεις!

'Οχι μόνο δεν αγοράζουμε λαθρο-προϊόντα, αλλά διασύρουμε φωναχτά όποιον γραικύλο αγοράζει από αυτούς...

Σε περ'ιπτωση που δέχεται επίθεση ΕΛΛΗΝΑΣ από λαθραίο γιατί αρνήθηκε να αγοράσει τις παπαριές που πουλάνε ή αρνήθηκε (δικαιωματικά) να του καθαρίσει (μάλλον λερώσει) το τζάμι, ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ!!! Βγαίνουμε από αμάξια, ξε-καβαλάμε από μοτοσικλέτες και παρέχουμε συνδρομή στον υπό επίθεση ΕΛΛΗΝΑ! ΜΑΖΙΚΑ!!!

Μόνο όταν νιώσουν ότι δεν μπορούν να σταθούν πουθενά θα φύγουν έστω κολυμπώντας, μόνο εμείς μπορούμε να τούς αναγκάσουμε να φύγουν. Μην περιμένετε από τούς πολιτικούς που τους θέλουν για μελλοντικούς ψηφοφόρους!

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ (ΛΑΘΡΑΙΟΙ και ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ) ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ!!! ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟΝ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ!!!

http://hellenicrevenge.blogspot.com/2011/01/1_10.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου