Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Επιστροφή στον θλιβερό εγχώριο πολυπολισμικό ''παράδεισο'' ή αλλιώς ισλαμική κατοχή

Οι ΜΚΟ (Μπίζνες Καλά Οργανωμένες, έπιασαν δουλειά...)
Με ενδιαφέρον αναμένεται η 15η Ιανουαρίου στα κατεχόμενα εδάφη του Αγ. Παντελεήμονα... καθώς την ίδια περίπου ώρα έχουν προγραμματιστεί συγκεντρώσεις στην πλατεία απο τους κατοίκους της περιοχής ενάντια στην υποβάθμιση της περιοχής και στη λαθρομετανάστευση και απο ΜΚΟ (τις γνωστές πια ΜΚΟ που προασπίζονται τα συμφέροντα των δουλεμπόρων με το μανδύα του "ανθρωπισμού") ενάντια στα μέτρα "Παπουτσή".
Οι πρώτες αψιμαχίες (τις βραδυνές ώρες) έχουν αρχίσει ενώ έχουν κάνει την εμφάνισή τους και στην περιοχή άτομα (Ελληνες ως επί το πλείστον) τα΄οποία "οργανώνουν" τους αλλοδαπούς σε πηγαδάκια που σχηματίζονται στα στενά και τους δρόμους πέριξ των πλατειών αγ. Παντελεήμονα και Αττικής. Ένα φαινόμενο που είναι γνώριμο στους κατοίκους πρίν απο κάθε συγκέντρωση η περίοδο έντονων βιαίων επεισοδίων.

Στο μεταξύ συνεχίζεται από τα "ανεξάρτητα" ΜΜΕ το Black out ενημέρωσης καθώς σε κανένα δεν αναφέρονται τα καθημερινά περιστατικά βίας που συμβαίνουν στην περιοχή όσο μεγάλα και εάν είναι, όπως συμβαίνει για όλες τις άλλες περιοχές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Όπως πληροφορούμαστε και από συμπάσχοντες το ίδιο συμβαίνει και για τα Πατήσια και την Κυψέλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου