Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2011

Αυτή η γιαγιά ρε ΑΛΗΤΕΣ,θα πρέπει να καταβάλλει και 150 ευρώ τώρα;;;

Posted by ypotheto στο Ιανουαρίου 10, 2011
Εφιαλτική νύχτα πέρασε 78χρονη γυναίκα, στο διαμέρισμά της στα Άνω Λιόσια, όταν την ώρα, που κοιμόταν, τέσσερις νεαροί -κατά δήλωσή της, τσιγγάνοι- εισέβαλαν στο σπίτι της, τη φίμωσαν, τη χτύπησαν, τη βίασαν και της πήραν τα λίγα χρήματα, που είχε στη διάθεσή της.
Σύμφωνα με τη γυναίκα, ένας εκ των δραστών κρατούσε μαχαίρι με το οποίο την απειλούσε ότι αν φώναζε θα τη σκότωνε. Όταν τελείωσε το μαρτύριό της, οι εισβολείς έγιναν καπνός, αφήνοντάς τη χτυπημένη.
Η ηλικιωμένη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται. Η αστυνομία αναζητεί τους δράστες.ΑΠΕ
Δείτε ΕΔΩ γιατί θα “πρέπει” να καταβάλλει 150 ευρώ η δύστυχη…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου