Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Κάτω από την πίεση των πολιτών, η κυβέρνηση, σκέφτεται να επανεξετάσει, τον τρόπο υπολογισμού των διοδίων

Eλλάδα: Κάτω από την πίεση των πολιτών, η κυβέρνηση, σκέφτεται να επανεξετάσει, τον τρόπο υπολογισμού των διοδίων
  1. Υπάρχει σύμβαση του 2007 με την οποία έχουν αποφασιστεί οι τιμές και οι αυξήσεις των διοδίων, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αναφερόμενος στις κινητοποιήσεις των πολιτών, τονίζοντας πως η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί ότι θα επανεξετάσει το θέμα.
  2.     Υπάρχει απόφαση να προταθεί στους παραχωρησιούχους η αντικατάσταση των συμβατικών διοδίων με ηλεκτρονικά, ώστε οι πολίτες να πληρώνουν ανάλογα με τα χιλιόμετρα που χρησιμοποιούν, ανέφερε ο Γ. Πεταλωτής.
  3.     «Μέχρι τον Μάρτιο θα είμαστε έτοιμοι να φέρουμε πρωτοβουλίες στη Βουλή», υπογράμμισε ο κ. Πεταλωτής, προσθέτοντας ότι οι ιδιώτες που μετέχουν στην εκμετάλλευση των διοδίων, θα πρέπει να επιδείξουν και την ανάλογη ευθύνη.
(Σχ.agiovasilematos: Είδατε που όταν αντιδρούμε μαζικά, τρομάζουν και το βάζουν στα πόδια? Ένα πείραμα ήταν η μαζική μας άρνηση στο εμβόλιο H1N1 και τώρα με τα διόδια. Όπου έχουμε αντιδράσει έντονα, έχουν τρομάξει. Στο χέρι μας είναι να τους στείλουμε από εκεί που ήρθαν, αγκαλιά με το Μνημόνιό τους και το ΔΝΤ τους!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου