Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2011

Σχετικά με την συνταρακτική είδηση για τις δολοφονίες εκατοντάδων βρεφών κάθε χρόνο στο Πακιστάν

Επειδή μας προκάλεσε ανατριχίλα η δημοσίευση για τις δολοφονίες εκατοντάδων βρεφών στο Πακιστάν, τα οποία είτε είναι καρποί εξωσυζυγικών σχέσεων και πρέπει να δολοφονηθούν σύμφωνα με τις εντολές του ιμάμη, είτε είναι κορίτσια και θανατώνονται γιατί είναι βάρος για την οικογένεια, ψάξαμε το θέμα και σε διεθνή πρακτορεία ειδήσεων και αποτελεί δυστυχώς μια πραγματικότητα που ξεπερνά τα όρια της εφιαλτικής φαντασίας.

Η είδηση επιβεβαιώνεται απο ξένα ηλεκτρονικά μέσα και απο το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Είναι συγκλονιστικό, είναι πέρα από κάθε λογική, δείχνει την ψυχοσύνθεση αυτών των λαών που δεν διστάζουν να αφαιρούν τη ζωή ακόμα και απο τα ίδια τους τα παιδιά και μάλιστα με τον πιο σκληρό τρόπο.

http://www.dailytimes.com.pk/default.asp?page=story_12-4-2004_pg9_7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου