Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2011

Ξανά άγρια συμπλοκή μεταξύ μεταναστών στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας με έναν τραυματία

Νέα αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε μεταξύ λαθρομεταναστών στην λιμενική ζώνη της πόλης.

Πού θα πάει αυτή η κατάσταση?

Η συμπλοκή ξεκίνησε λίγο πριν τις 19:00 με τραγικό απολογισμό έναν 22χρονου Αλγερινό μαχαιρωμένο. Όλα άρχισαν όταν ομάδα Κόυρδων συνεπλάκη με ομάδα Αλγερινών και ένας εκ των πρώτων έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε τον νεαρό στο πρόσωπο, κοντά στον αυχένα.

Στη συμπλοκή επενέβη ισχυρή αστυνομική δύναμη και διέλυσε τους συγκεντρωμένους, που κρύφτηκαν στο δάσος, κοντά στο λιμάνι, όπου και έχουν στημένα τα πρόχειρα καταλύματά τους, ενώ ο τραυματίας μεταφέρθηκε για πρώτες βοήθειες και ενδεχόμενη νοσηλεία στο νοσοκομείο Φιλιατών. Η αστυνομία παραμένει στο σημείο για αποφυγή νέας συμπλοκής.

Είναι ο τρίτος κατά σειρά τραυματισμός το τελευταίο τριήμερο σε συμπλοκές λαθρομεταναστών, καθώς προηγήθηκε ο τραυματισμός ενός με μαχαίρι στο πρόσωπο, και ενός άλλου από σφαιρίδια αεροβόλου όπλου, επίσης, στο πρόσωπο.
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου