Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2011

Ο ΓΑΠ συνεχίζει να μας σώζει


Ο Ισπανός (σοσιαλιστής και αυτός) πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι αναβάλλει τις θερινές τους διακοπές, λόγω της επίθεσης  που δέχεται η χώρα του από τις αγορές με αποτέλεσμα την αύξηση του κόστους δανεισμού σε ανησυχητικά επίπεδα.
Προηγουμένως, είχε προκηρύξει και πρόωρες εκλογές για τον Νοέμβριο, στις οποίες μάλιστα δεν θα συμμετάσχει ο ίδιος.
Θυμάμαι πέρσι τέτοιο καιρό, που η χώρα μας είχε υπαχθεί στο ΔΝΤ, ο κ. Παπανδρέου δημοσίως ενθάρρυνε τους υπουργούς να κάνουν διακοπές χωρίς ενοχές.
Ο ίδιος δε, μονίμως σε διακοπές (γενικώς),  πήρε το κανό του και απήλαυσε ένα μακρύ ελληνικό καλοκαίρι!
Μας είχε σώσει, ως ενθυμείσθε!
Το κακό είναι ότι συνεχίζει να μας …σώζει!!!
Το πρόβλημα βεβαίως είναι ότι εμείς τον αποδεχόμαστε ως  …σωτήρα!
Να του στείλουμε και λουλούδια του …Σωτήρος!
 Όφις Ιοβόλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου