Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2011

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ «ΦΟΥΝΤΑ» ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ.

%25CE%25A6%25CE%259F%25CE%25A5%25CE%259D%25CE%25A4%25CE%2591%25CE%25A3+%25CE%2593%25CE%2599%25CE%25A9%25CE%25A1%25CE%2593%25CE%259F%25CE%25A3+%25CE%259D%25CE%2595%25CE%259F.bmp
Γράφει ο Νίκος Καράς

Στις 14 Ιουνίου 1992, στοΡίο Ντε Τζανέϊρο, 178 αρχηγοί κρατών υπέγραψαν την Ατζέντα 21, που θεωρητικά επιθυμούσε εφαρμοζόμενη να σώσει το περιβάλλον, το οποίο όμως δεν κινδύνευε και όλο το σενάριο είχε άλλους σκοπούς, εφιαλτικούς κατά πολλούς ερευνητές.
Με αιτιολογία τον δήθεν κίνδυνο του περιβάλλοντος και της κλιματικής σταθερότητας, εξ αιτίας των δραστηριοτήτων του ανθρώπου, εκτός από την πράσινη υπερφορολόγηση, προωθείται η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού και η συγκέντρωση των ανθρώπων σε περιορισμένο χώρο σε όλο τον πλανήτη, για να μην κινδυνεύει,λένε, το περιβάλλον.

Έτσι αρχίσαμε να ακούμε για τους ΚΛΙΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, που μπορεί να φθάσουντο ένα δισεκατομμύριο, εγκαταλείποντας ολόκληρες περιοχές της υπαίθρου και μετακομίζοντας στις πόλεις που θα γίνουν στρατόπεδα συγκέντρωσης.
Σύμφωνα με το "οικολογικό" αυτό σχέδιο, οι άνθωποι θα πρέπει χάριν του περιβάλλοντος να συγκεντρωθούν σε τερατουπόλεις-στρατόπεδα, που ωστόσο θα
...
 πρέπει να είναι πράσινες και οικολογικές, για το λόγο αυτό, θα απαγορευθούν τα αυτοκίνητα και θα επιτρέππονται μόνο τα ποδήλατα. Ταυτόχρονα θα πρέπει να πέσει το μορφωτικό επίπεδο των ανθρώπων, διότι οι μορφωμένοι ανεβάζουν το βιοτικό τους επίπεδο αγοράζοντας αγαθά και δαπανώντας ενέργεια, πράγμα που δημιουργεί σκουπίδια και χαλάει το περιβάλλον.
Άρα οι άνθρωποι θα πρέπει να μην μορφώνονται και τόσο πολύ. Επίσης θα πρέπει να καταργθεί η κτηνοτροφία γιατί μία αγελάδα, παράγει τόσα αέρια θερμοκηπίου σε ετήσια βάση, όσα και ένα τζιπ4Χ4. Θα πρέπει να αρχίσει η βιομηχανική κατασκευή κρεατόμαζας, που σου εξασφαλίζει κρέας, χωρίς την ύπαρξη όμως ζώων.
Ταυτόχρονα θα δημιουργηθούν ζώνες χωρίς ανθρώπους (NO HUMAN ZONE) στις οποίες η φύση θα….. απολαμβάνει τον εαυτό της, χωρίς να κινδυνεύει από εμάς τους κακούς.
%25CE%2591%25CE%25A4%25CE%2596%25CE%2595%25CE%259D%25CE%25A4%25CE%259121.jpg
Στην φωτογραφία, με κόκκινο και κίτρινο είναι οι περιοχές χωρίς ανθρώπους και στα ελάχιστα μαύρα στίγματα θα βρίσκονται οι τερατουπόλεις όπουοι ένοχοι άνθρωποι που κόντεψαν να καταστρέψουν την καϋμένη τη φύση θα ζουν στα κρατικά σπίτια τους, που ουσιαστικά θα ανήκουν στις τράπεζες, δύο δύο ή καιτρεις τρεις οικογένειες μαζί, αφού η ιδιοκτησία θα απαγορεύεται και λόγω υψηλήςφορολογίας θα είναι αδύνατη.
Υ.Γ. Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΕΧΝΗΤΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ. ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΚΡΕΑΣ ΑΠΟ ΛΑΣΤΙΧΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΟΣΤΙΜΟ.
σσΟ: Ο Αγώνας για την φύση και την Μητέρα Γη είναι υπεράνω του πρόσκαιρου βολέματος οποιασδήποτε κάστας. Δυστυχώς, αυτός ο ιερός σκοπός γίνεται μοχλός της στυγνότερης παγκόσμιας δικτατορίας. Εάν πραγματικά θέλουν οι ηγέτες τύπου Democrats, Socialists με τις δολοφονικές μάζες που δημιουργούν μέσω φονταμενταλιστικών καθεστώτων ήθελαν να σώσουν τον πλανήτη, θα έπρεπε άμεσα να αυτοκτονήσουν. Η Γη θα σωζόταν αυτόματαphgh

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου