Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2011

ΕΙΝΑΙ φίλοι μας οι ΓΕΡΜΑΝΟΙ....

Γράφει ο Πόρτα – Πόρτα

Παγκαλος σε Ντειλυ Μειλ, Φεβρουαριο του 2010
……”They took away the Greek gold that was at the Bank of Greece, they took away the Greek money and they never gave it back,’ said Deputy prime minister” Theodoros Pangalos.
‘I don’t say they have to give back the money necessarily but they have at least to say “thanks”.’…….!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
“Germany had failed to offer enough compensation for the economic impact of the Nazi occupation,” he added.
Διαβαζετε συντροφοι !!! ο Θοδωρας ειναι large… με ενα “Ευχαριστω” να καθαρισουν οι Γερμανοι !! ΓΙΑΤΙ να μας πουν ευχαριστω?? που μας εκλεψαν και που σκοτωσαν 300.000 Ελληνες??

Τα ιδια λενε εξω και για Διστομο και Καλαβρυτα  Οταν λεω εγω ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ Δις… και ολοι συμφωνουμε, οι ΠΑΣΟΚΟΙ θελουν να μας πει η Γερμανια ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!

Ευχαριστω που δεν ζηταμε τα λεφτα μας απο Χρυσο και λοιπες αποζημιωσεις???

Καταλαβαινετε ΠΟΙΟΣ διαπραγματαυεται !!! Τι λενε εξω !! και τι λενε “μεσα”

Εξω χαδια… μεσα τσαμπουκαδες!

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!!! θα τους παω χοροπηδωντας !! μεχρι τελους….

ΝΑ ΣΑΣ ΦΤΙΑΞΩ κ ΑΛΛΟ ??? ΑΝΤΕΧΕΤΕ ???


“Ουτε ευρώ δεν δώσαμε στην Ελλάδα…”

Αποκαλυπτικός ο Γερμανός πρώην ΥΠΟΙΚ
Αποκαλυπτικός και χειμαρρώδης ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Τέο Βάιγκελ, ο ίδιος άνθρωπος που μόλις προ δυο ημερών δήλωνε ότι η

Ελλάδα εξαπάτησε τους Ευρωπαίους για να μπει στην ΟΝΕ, ισχυρίζεται πως στην πραγματικότητα η χώρα μας δεν έχει λάβει ούτε … τσακιστό ευρώ από τους Γερμανούς, παρά μόνον εγγυήσεις και δεσμεύσεις!

Μιλώντας σε εκδήλωση του κόμματος της Χριστιανοκοινωνικής Ένωσης (CSU) ο κύριος Βάιγκελ τόνισε πως οι Γερμανοί πολίτες έχουν μείνει με την εντύπωση πως η κυβέρνησή τους δαπανά δεκάδες δισεκατομμύρια από τα χρήματα των φορολογουμένων της για να κλείσει την μαύρη τρύπα των ελληνικών δημοσιονομικών, ενώ στην πραγματικότητα από τα γερμανικά κρατικά ταμεία δεν έχει φύγει ούτε σεντς.
Και καλεί την κυρία Μέρκελ αλλά και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα να δώσουν την πραγματική διάσταση της βοήθειας προς την Ελλάδα, για να αμβλύνει την – κατά την άποψή του – διαρκώς ογκούμενη δυσαρέσκεια έως αποστροφή των Γερμανών προς την Ευρωπαϊκή Ένωση, την Ευρωζώνη, γενικότερα προς το ευρωπαϊκό όραμα.
«Μέχρι στιγμής δεν έχουμε δώσει ούτε ένα ευρώ από τα χρήματα των Γερμανών φορολογουμένων. Το μόνο που έχουμε δώσει είναι εγγυήσεις και αυτό θα πρέπει να το πούμε στους πολίτες», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός …

ΠΠ πηγή gave the gold finger

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου