Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Κυριακή, 31 Ιουλίου 2011

Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ. ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΧΑΡΑΤΣΙ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΟΡΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΑΠ' ΑΥΤΌ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΩΣΤΟ!

Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΤΟΝΗ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ Μ.Μ.Ε ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΟΡΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥΣ "ΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ", ΓΙΑ ΤΟ ΥΨΟΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ. Η ΕΛΛΑΣ ΤΕΛΕΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ. Η ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΩΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ “ΛΑΘΗ” ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΓΚΑΛΕΣΕΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ή και ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. Η ΤΑΣΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΤΗΣ "ΜΕΣΑΙΑΣ" ΤΑΞΗΣ ΕΙΧΕ ΉΔΗ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΟΤΑΝ ΕΠΑΝΕΦΕΡΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΟΧΙ ΦΟΡΟΥΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ. ΚΑΤ' ΑΡΧΑΣ, ΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 90% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Η ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ ΕΧΕΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΕΙ ΝΟΜΙΜΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ
...
 ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ; ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΚΤΑΕΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΤΗΣΗ;

ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΔΗΛΑΔΗ Η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΝ "ΜΕΣΑΙΑ" ΤΑΞΗ ΝΑ ΕΚΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ, ΤΗΝ ΓΗ, ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ. ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ Η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΝ "ΜΕΣΑΙΑ" ΤΑΞΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΚΤΗΜΩΝ. Ο ΑΚΤΗΜΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ “ΔΙΚΑΙΩΜΑ” ΕΠΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟΥ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΓΑΙΩΝ.
Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥΣ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΙΑ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΕΙΣ. ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΑΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕΙΣ. ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ; ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΔ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΠΙΔΟΜΑ ...ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΗΜΟΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ.

ΕΧΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΖΕΙΣ ΑΝΕΤΑ; ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΖΕΙΣ ΑΝΕΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ; ΠΑΡΕ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ. ΓΟΝΑΤΙΣΕΣ; ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΔ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΑΦΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑΚΤΙΚΑ.ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ Η ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΗ.

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ;

Η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΕΧΤΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ. ΘΕΛΕΙ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΟΥΣ “ΕΡΓΑΤΕΣ” ΜΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ. ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ. ΘΕΛΕΙ “ΕΡΓΑΤΕΣ” (ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ) ΓΗΣ ΜΕ “ΜΟΝΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ” ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ. ΘΕΛΕΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΕΤΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΙΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΝ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΕΙ ΑΝ ΑΠΩΛΕΣΘΟΥΝ ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΓΑΙΕΣ. Ο ΑΚΤΗΜΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΤΗΣ ΜΕ ΤΡΙΤΟΥΣ.

Η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΗΜΟΝΕΣ.

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ Η ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ. ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ, Η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΗ ΠΑΝΤΑ ΛΟΓΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΘΑ "ΠΕΡΑΣΕΙ" ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΜΕΣΩ ΧΑΜΗΛΟΤΟΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΑΝΑΚΥΡΗΧΘΟΥΝ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΡΑ ΘΑ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ. ΕΤΣΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΕΠΙΤΥΧΩΣ Η ΑΛΛΑΓΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟΥ ΕΠΙ ΜΙΑΣ ΚΑΤ'ΟΥΣΙΑΝ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου