Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Σάββατο, 14 Ιουλίου 2012

Ο Πάνος Καμμένος διαπιστώνει ότι οι αναρτήσεις που ''θίγουν'' τον πρώην σύμβουλο της Siemens και νυν του Μνημονιακού Πρωθυπουργού, εξαφανίζονται από το site που τον στηρίζει;

Εξαφανίστηκε η πιο κάτω ανάρτηση, όταν ο τότε σύμβουλος της siemens κ.Καράκωστας ήταν ''ύποπτος'', ενώ τώρα που έγινε σύμβουλος του αρχηγού, μετατράπηκε σε ''άγιο'' και δεν πρέπει να υπάρχουν αμφισβητήσεις προς το πρόσωπό του.... Φαίνεται όμως ότι οι άνθρωποι του Πάνου Καμμένου φυλάνε τα νώτα τους και φρόντισαν να κρατήσουν την ανάρτηση πριν κατέβει από το  σαμαρικό antinews.gr. Και είναι η παρακάτω όπως την βρήκαμε από το fb του Πάνου Καμμένου:Σιγά μην «δούλευαν» τον ΟΤΕ σαν καρτέλ η Intracom και η Siemens!
Καρτέλ η Intracom με τη Siemens; Ποτέ. Καθορισμός τιμών και κοινής στάσης απέναντι στον ΟΤΕ; Μα τι λέτε, ήμαστε ανταγωνιστές. Χρηματισμοί; Απαπα. Δεν ξέρω αν τα έκανε η Siemens, αλλά εμείς δεν είμαστε σαν όλους τους άλλους.
Σε αυτά, εν ολίγοις, συμπυκνώνεται η κατάθεση Κόκκαλη στην Εξεταστική. Σήμερα το Antinews αποκαλύπτει ότι στα χέρια πρωτοκλασάτου στελέχους της Siemens Hellas, αρμόδιου σε όλη τη δεκαετία του 1990 για τον ΟΤΕ, και σήμερα κατηγορουμένου, κ.Η.Γεωργίου, είχαν βρεθεί νομικές γνωμοδοτήσεις για τις διαφορές που είχε Intracom και Siemens με τον ΟΤΕ και για έργα που είχαν σχέση με τον Οργανισμό. Από το χειρόγραφο σημείωμά του πάνω στη γνωμοδότηση (1996), που ναι μεν είναι για την Intracom, αλά όλως περιέργως (!) βρέθηκε και στη Siemens, φαίνεται ότι ο κ.Γεωργίου «ευθυγραμμίζεται» με τη στάση που θα κρατήσει η Intracom.
Ακόμα πιο αποκαλυπτικό είναι το σημείωμα του κ.Γεωργίου σε μια άλλη επιστολή που έστειλε (1993) ο νομικός εκπρόσωπος της Intracom, κ.Τρύφων Κουταλίδης, στην ηγεσία του ΟΤΕ σχετικά με «δουλειά» στον Οργανισμό. Και αυτή η επιστολή, όλως παραδόξως έπεσε στα χέρια της Siemens. Έγραφε λοιπόν, ο κ.Γεωργίου, απευθυνόμενος προς τον έτερον κατηγορούμενο σήμερα για το σκάνδαλο Siemens, Καραβέλα, σχετικά με την άποψη Intracom: «Νομίζω ότι είναι καλή ενέργεια. Εμείς τι υποβοηθητικό μπορούμε να πράξουμε. Σκέφτομαι να ρωτήσω τον κ.Καράκωστα (σ.σ. ήταν νομικός σύμβουλος της Siemens, και όχι το «βαποράκι» που εμπλέκεται στη διακίνηση χρημάτων των «μαύρων ταμείων» της εταιρείας). Τι λέτε;»
Όσον αφορά την γνωμοδότηση στην Intracom το 1996, ο κ.Γεωργίου σημειώνει, απευθυνόμενος και πάλι στον κ.Καραβέλα: «Οι απόψεις της άλλης πλευράς ως προς την προδικαστική απόφαση των αναδρομικών. Νομίζω ότι λίγο-πολύ συμπίπτουν με τις απόψεις Καράκωστα. Βλέπω όμως, να εκλεγούν 2 μάρτυρες, πράγμα που δεν είχα αντιληφθεί» (;!).
Είναι πασιφανές ότι ουδεμία συνεννόηση ανάμεσα στις δύο
.....
εταιρείες υπήρξε, όπως άλλωστε δήλωσε κατηγορηματικά και ο Πρόεδρος στην Εξεταστική Επιτροπή. Προφανώς, κάποιοι «πράκτορες» της Siemens εντός της Intracom αποσπούσαν τις νομικές γνωμοδοτήσεις και τις έδιναν στην ηγεσία του «ανταγωνιστή» της Intracom. Αλλά –περίεργο πράγμα, βρε παιδί μου- ο Γεωργίου –μανία που την είχε!- ήθελε πάντα να κάνει «υποβοηθητικές» ενέργειες στις πρωτοβουλίες της Intracom.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου