Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Α. Τσίπρας: «Είστε Μερκελιστές»



20120709-011902.jpg«Εσείς δεν είσαστε ευρωπαϊστές είστε Μερκελιστές» είπε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τα κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση και πρόσθεσε «Στηρίζετε την Μέρκελ που έλεγε ότι οι Έλληνες είναι τεμπέληδες».
Χαρακτήρισε «καθαρό αντίπαλο» τον υπουργό οικονομικών καθώς όπως είπε στήριζε και στηρίζει από την πρώτη στιγμή το μνημόνιο. Κατηγόρησε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ότι φέρουν ακέραια την ευθύνη για την κατάσταση που επικρατεί στο δημόσιο. «Ποιος το έφτιαξε, ποιος το δημιούργησε ποιος διώγκοσε το δημόσιο και το έκανε πελατιακό κράτος» αναρωτήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας.
Υποστήριξε ακόμα πως το μνημόνιο είναι ένα «πολιτικό έγκλημα» το οποίο
....
όπως σημείωσε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «έχει λεηλατήσει την κοινωνία, τον δημόσιο πλούτο και θα οδηγήσει την χώρα στην χρεοκοπία. Η κρίση θα γίνει ευκαιρία για το κεφάλαιο, τους νέους μαυραγορίτες οι οποίοι προσπαθούν να αγοράσουν σε εξευτελιστικές τιμές την δημόσια περιουσία, αλλά δεν θα σας αφήσουμε. Είστε η τελευταία στάση του μνημονίου είπε χαρακτηριστικά» ο Αλέξης Τσίπρας.
real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου