Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Κυριακή, 8 Ιουλίου 2012

Το είπε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ο Στουρνάρας: Και με ομόλογα του δημοσίου θα πληρώνονται οι αποκρατικοποιήσεις!20120708-000109.jpgΤο σχέδιο ξεπουλήματος της περιουσίας του κράτους είναι μπροστά μας!
Τώρα ξεδιπλώνεται σιγά σιγά το σχέδιο, σύμφωνα με το οποίο τα “φιλέτα” του δημοσίου θα δοθούν ..τσάμπα!
Η δήλωση του Υπουργού Οικονομικων από το βήμα της Βουλής, οτι δηλαδή το ΤΑΙΠΕΔ θα δέχεται και ομόλογα του δημοσίου ως τίμημα, δείχνει το τι ακριβώς θέλουν να κάνουν.

Σκεφτείτε μόνο οτι τα ομόλογα στη δευτερογενή αγορά βρίσκονται σε εξευτελιστικές τιμές! Συνεπώς, όλα αυτά που λέμε και γράφουμε όλο αυτό τον καιρό  για το ξεπούλημα του κράτους, αν συνδυαστεί με αυτό που θέλουν να κάνουν, αποκαλύπτει το τελικό τους σχέδιο.
Βγάζουν την Ελλάδα στο σφυρί και περιμένουν να τους πούμε και “ευχαριστώ” που θα τα δώσουν για να “σωθεί” η χώρα!
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου