Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

"ΑΛΜΠΑΝΙ" ΜΕ ΣΙΔΗΡΟΓΡΟΘΙΑ ΣΑΚΑΤΕΨΕ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΟ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ. ΝΕΟ ΑΓΡΙΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΕΛΑΣ



albanos-lefkada
Το δεύτερο περιστατικό άγριου ξυλοδαρμού απο Αλβανούς σε πατέρα και στο παιδί του έρχεται να αναστατώσει την πόλη της Λευκάδας το Νυδρί.
Πριν απο ένα μήνα Αλβανός χτύπησε χτύπησε άγρια κάτοικο ο οποίος προσπάθησε να τον ξεχωρίσει απο καβγά που γινότανε έξω απο το μαγαζί του με αποτέλεσμα να βρεθεί με χτυπήματα στο κεφάλι.Στη φωτογραφία βλέπετε τα αποτελέσματα του ξυλοδαρμού.
leukada-1

Το δεύτερο περιστατικό έγινε πρίν λίγες μέρες πάλι στο Νυδρί.
16χρονος ο οποίος ήταν με την παρέα του δέχτηκε επίθεση απο 16χρονο Αλβανό ο οποίος ήταν οπλισμένος με σιδερογροθιά.Τα χτυπήματα ήταν ολα στο
...
πρόσωπα του πιαδιού με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο αιμόφυρτος.Ολα είχαν ξεκινησεί πρίν λίγη ώρα στο facebook όταν ο 16χρονος Αλβανός άρχισε να βρίζει και να απειλεί τον 16χρονο Ελληνα .Στην φωτογραφία βλέπετε τον 16χρονο Ελληνα .
leukada2

Το περιστατικό δυστυχώς δεν τελειώνει εδώ και απο και πέρα ξεκινά το ερώτημα του πατέρα ..
«Μπορεί κάποιος να μας προστατέψει?»
Απο το νοσοκομείο ειδοποιήθηκαν οι γονείς του Ελληνα 16χρονου οι οποίοι βλέποντας το παιδί τους σε αυτήν την κατάσταση σκέφτηκαν να πάνε στην αστυνομία.Ζήτησαν απο την αστυνομία να κάνουν μήνυση και να γίνει η σύλληψη του δράστη και η απάντηση που πήραν ήταν...«Ελάτε αύριο ..τώρα είναι αργά» Να σημειώσουμε ότι το περιστατικό έγινε στις 11 περίπου το βράδυ.Ο πατέρας του 16χρονου αφού είδε πως η αστυνομία αδυνατεί να τον προστατέψει πήγε στο σπίτι του δράστη ζητώντας τον λόγο απο τον πατέρα του 16χρονου Αλβανού.Αποτέλεσμα ?Τον χτυπάγαν κάποιοι στιγμή 3 Αλβανοί χωρίς να έχει καμμία βοήθεια.Ο ίδιος αιμόφυρτος πήγε στην αστυνομία ζητώντας πάλι να κάνει μήνυση.Η απάντηση ήταν η ίδια..«Ελάτε αύριο..»
Στην φώτο σας δείχνουμε τον 16χρονο Αλβανό με την σιδερογροθιά ακριβώς όπως την επιδεικνύει στο facebook στο οποίο συχνά βρίζει τους Ελληνες και την Ελλάδα.
albanos-lefkada

Ολα αυτά τα διηγήθηκε στο onairnews ο πατέρας του 16χρονου ζητώντας την δημοσίευση του περιστατικού μήπως και επιτέλους οι υπεύθυνοι καταλάβουν οτι τα πράγματα έχουν ξεφύγει απο κάθε έλεγχο.
Ακολουθεί η επιστολή του απελπισμένου πατέρα ο οποίος γύρισε απο το εξωτερικό γιατί αγαπάει την χώρα του και θέλει και τα παιδιά του να μεγαλώσουν στην Ελλάδα.
Κωνσταντίνος (Κον) Γαζής
Ο γιος μου νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο της Λευκαδας, με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες πήρε εξητήριο την επόμενη μέρα συνεχίζοντας τις εξετάσεις και τις θεραπείες στα χτυπήματα του και την ανάρωση του.
Τα μεγάλα ερωτήματα σαν πατέρας τι γίνετε όταν τέτοιοι τύποι θέλουν να ξεσπάσουν με άλλη μορφή βίας, που ώπως έχουμε παρατηρήσει γίνετε σε όλη την Ελλάδα με θύματα τα παιδιά μας, οι γονείς και οι παππούδες μας.
Και το κυρίως ερώτημα που είναι η πολιτεία και το κράτος.
Δεν δικαιολογήται να εχει αφήσει απροστάτευτους τους πολίτες και ο καθένας μας να νιώθει απόγνωση και απελπισία προπάντος στις δύσκολες μέρες που ο καθένας μας βιώνει.
Εγώ θέλω να επισημάνω όταν χτυπιέται μία κοινωνία με τέτοιες βίαιες πράξεις φυτρώνει άλλη βία να το αντιμετωπίσει και παρά να το καταδικάσουμε θα τον χαιρετήσουμε για τον απλούστατο λόγο επειδή έχουμε χάσει τον ιστό της κοινωνίας.
Και για αυτούς τους λόγους οι αρμόδιοι να αναλάβουν τις ευθήνες και να εφαρμόσουν τους νόμους του κράτους για την προστασία των πολιτών του κρατος.
Επειδή η Λευκάδα είναι μία μικρή κοινωνία και ο καθένας από εμάς γνωρίζει τον έναν και τον άλλον και η αστυνομία της Λευκάδος είναι μέρος της κοινωνίας είμαι σίγουρος πως θα δειξει ευαισθησία σε αυτό το σοβαρό πρόβλημα.Εύχομαι κανένας γονέας πότε να μην περάσει αυτό που έζησε η οικογένεια μου αυτές τις μέρες.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου