Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ- Κατηγορούμενος (μεταξύ όλων των άλλων θεμάτων που έγιναν γνωστά) και για ξυλοδαρμό ο Θάνος Τζήμερος!



Κατηγορούμενος για ξυλοδαρμό ο Θάνος Τζήμερος!
Μια περίεργη υπόθεση που καίει τον επικεφαλής του κόμματος Δημιουργία Ξανά, Θάνο Τζήμερο…
βλέπει το φως της δημοσιότητας και αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις.
Ο Θάνος Τζήμερος, όπως αποκαλύπτει η εκπομπή «Κίτρινος Τύπος»,κατηγορείται για ξυλοδαρμό!
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με έγγραφο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, ο Θάνος Τζήμερος είναι κατηγορούμενος για τις εξής πράξεις:
1.Aπλή σωματική βλάβη
2.Εξύβριση έργω
Μηνυτής είναι ο Νικόλαος Δεληγεώργης, 84 ετών, πρόεδρος του γνωστού «Ιδρύματος Δεληγιώργη» στον Βόλο.
O Νικόλαος Δεληγεώργης είναι γνωστός για τις κοινωφελείς δωρεές του ιδρύματος στο οποίο είναι πρόεδρος, σε πανεπιστήμια αλλά και στην εκκλησία.
Η μήνυση υπεβλήθη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου από τον ίδιο στις 18 Οκτωβρίου του 2009 και έπειτα από περίπου τρία χρόνια έχει οριστεί η πρώτη δικάσιμος.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Θάνος Τζήμερος, στις 18 Οκτωβρίου του 2009, στον Βόλο, στην οδό Κουμουνδούρου 2, στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου κατοικεί ο παθών Νικόλαος Δεληγεώργης, και ώρα 15:00, τέλεσε τις παρακάτω αξιόποινες πράξεις:
-Mε πρόθεση προξένησε σε άλλον απλή σωματική βλάβη, δηλαδή
...
έπληξε τον ως άνω εγκαλούντα και πιο συγκεκριμένα τον άρπαξε με τα χέρια του και τον σήκωσε ψηλά και άρχισε να χτυπάει με δύναμη όλο του το σώμα στον τοίχο και έτσι προκάλεσε σε αυτόν απλή σωματική βλάβη.
-Επίσης, με περιφρονητική συμπεριφορά σκοπούσα τη μείωση της τιμής του ανωτέρω εγκαλούντος, προσέβαλε αυτόν με έργο ήτοι αρπάζοντάς τον με τα χέρια του και σηκώνοντάς τον ψηλά.
Η ποινική δίκη είχε ορισθεί αρχικά για τις 16 Μαΐου του 2012 αλλά κατόπιν αναβολής ορίστηκε νέα δικάσιμος για τις 26 Οκτωβρίου του 2012.
Αυτό που προκαλεί όμως εντύπωση στη συγκεκριμένη υπόθεση είναι το γεγονός ότι ο κ. Τζήμερος –σύμφωνα πάντα με το κατηγορητήριο, προξένησε σωματική βλάβη σε έναν ηλικιωμένο πολίτη, αφού τον χτύπησε με δύναμη στον τοίχο.
Μέχρι στιγμής, ο κ. Τζήμερος δεν έχει απαντήσει για το μείζον αυτό ζήτημα που έχει προκύψει.
newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου