Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Καταγγελία βόμβα από τους Ανεξάρτητους Έλληνες: Ο νομικός σύμβουλος του Πρωθυπουργού είναι και νομικός σύμβουλος της Siemens!!!!!


Άγριος πολιτικός πόλεμος μετά την καταγγελία Μαρκόπουλου ότι ο νομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού είναι και νομικός της Siemens


- O κ. Μαρκόπουλος αποκάλυψε ότι αυτό αναφέρεται στην ιστοσελίδα του κ. Καράκωστα

- Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος παραδέχθηκε ότι ήταν αλλά ότι αποχώρησε με την έλευση του Μ. Χριστοφοράκου
- Κατηγόρησε τους Ανεξάρτητους Έλληνες για απίστευτη αθλιότητα και συκοφαντία
- Τη θέση του νομικού συμβούλου του Α. Σαμαρά την ανέλαβε μόλις χτες

Άγριος πολιτικός πόλεμος ξέσπασε αυτή τη φορά όχι με πρωταγωνιστή τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά την κυβέρνηση και τους Ανεξάρτητους Έλληνες, κάτι που δείχνει ότι πέρα από τον καύσωνα των ημερών, το πολιτικό θερμόμετρο όλο το καλοκαίρι θα χτυπάει κόκκινο.

Αιτία αυτή τη φορά της σφοδρότατης αντιπαράθεσης είναι το γεγονός πως ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων,  Κώστας Μαρκόπουλος σε δήλωσή του κατήγγειλε ότι ο νομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά είναι και νομικός σύμβουλος της εταιρείας Siemens, γνωστής από το τεράστιο σκάνδαλο των μιζών.

Σύμφωνα με τον κ. Μαρκόπουλο αναδεικνύεται «μείζον πολιτικό και ηθικό θέμα» και παρέπεμψε στον ιστότοπο του κ.Καρακώστα όπου «φαίνεται ότι είναι και νομικός σύμβουλος της Siemens.

Ο κ.Καρακώστας ήταν νομικός σύμβουλος στη Siemens στις προμήθειες με τις μίζες εναντίον του ελληνικού δημοσίου» είπε ο κ.Μαρκόπουλος.

Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν τη σφοδρότατη αντίδραση του
...
κυβερνητικού εκπροσώπου, Σίμου Κεδίκογλου, ο οποίος αν και παραδέχθηκε ότι ο κ. Καρακώστας έχει διατελέσει νομικός σύμβουλος της Siemens, έκανε λόγο για απίστευτη αθλιότητα.

Όπως τόνισε ο κ. Κεδίκογλου, "το ήθος και η επιστημονική αξία του ομότιμου Καθηγητή και Προέδρου του τμήματος της Νομικής Σχολής, τέως Αντιπρύτανη και νυν Προέδρου του Νομικού Συμβουλίου της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Καράκωστα είναι πέρα από κάθε αμφισβήτηση".

Χαρακτήρισε "συκοφάντες" το κόμμα του Πάνου Καμμένου ενώ τόνισε πως επίτηδες παρέλειψαν να αναφέρουν ότι ο κ. Καρακώστας παραιτήθηκε από τη Siemens Hellas μόλις ανέλαβε ο Μιχάλης Χριστοφοράκος γιατί διαφώνησε μαζί του και κατέληξε λέγοντας: "τώρα πρέπει οι συκοφάντες να εξηγήσουν γιατί προχώρησαν και σε αυτή την αθλιότητα". newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου