Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Ο Βιετναμέζος (υποτιθέμενος Γερμανός) με τα 10 κιλά κόμπλεξ δήλωσε:''Η υπομονή μου με την Ελλάδα εξαντλείται''





Ο Ρέσλερ, θεωρώντας πως θα ανυψώσει την παραπαίουσα δημοτικότητα του, βάζει ξανά στο στόχαστρο του την χώρα μας.
''Πάντα έλεγα πως δεν μπορεί να υπάρξει έκπτωση στις μεταρρυθμίσεις. Και αυτό δεν έχει αλλάξει.Στην περίπτωση της Ελλάδας, η καθυστέρηση εξαιτίας των εκλογών έχει ήδη συμβεί. Αλλά δεν είναι ζήτημα λίγων ακόμη εβδομάδων. Το θέμα είναι να αποδείξει ότι εφαρμόζει και προχωρά με τις αποκρατικοποιήσεις και τις διοικητικές μεταρρυθμίσεις''.

Μέσω της γνωστής πια για τα ανθελληνικά της παραληρήματα  Bild, o γερμανός αντικαγκελάριος ''ρίχνει'' την ανθελληνική κορώνα του :''Πρέπει ακόμη να πω ότι η υπομονή μου κοντεύει να εξαντληθεί''.

Σώωωωωπααα ρε σχιστομάτη......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου