Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Π.Καμμένος:Είστε υπάλληλοι της Μέρκελ και κοροϊδέψατε πρεκλογικά τον ελληνικό λαό. Οδηγείτε τις περιουσίες των πολιτών στα χέρια των εισπρακτικών εταιρειών και τη δημόσια εθνική περιουσία στα χέρια των δανειστών



20120709-012610.jpgΚύριε Πρόεδρε, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,
δυστυχώς η συζήτηση για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης περιορίστηκε στο να μιλήσουν οι περισσότεροι υπουργοί και να αποκλειστούν οι περισσότεροι νέοι βουλευτές. Απέφυγε η κυβέρνηση διά του προεδρείου να δοθεί ο λόγος, όπως είχαμε ζητήσει από το πρωί, από χθες, προκειμένου να συμπληρωθεί το τριήμερο της συζητήσεως, σε νέους βουλευτές, να ακουστεί η φωνή του ελληνικού λαού, να ακουστεί η φωνή της περιφέρειας. Και αυτό δεν έγινε κατά λάθος. Έγινε προκειμένου να συνεχίσει η συγκυβέρνηση να εμπαίζει τον ελληνικό λαό.

Παραβιάσατε τον Κανονισμό, λοιπόν. Έπρεπε επί τρεις ημέρες να ακούγονται οι Βουλευτές και να εξαντληθεί ο κατάλογος. Αυτό λέει η Δημοκρατία.
Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, αποκαλύφθηκε σε αυτές τις λίγες ώρες που συζητούμε τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης ότι ουσιαστικά τα κόμματα της συγκυβέρνησης προεκλογικά είπαν ψέματα στον ελληνικό λαό.
Εμπαίξατε τον ελληνικό λαό. Οι 18 προτάσεις του κ. Σαμαρά, το Ζάππειο, όλες αυτές οι ανακοινώσεις για τα ειδικά μισθολόγια ήταν ένα μεγάλο παραμύθι προκειμένου να οδηγήσουν τον ελληνικό λαό μαζί με τη χρήση του φόβου και της απειλής, να ψηφίσει αυτά τα κόμματα που θα ολοκληρώσουν το έργο της παράδοσης του ελληνικού λαού, το έργο της

παράδοσης της εθνικής κυριαρχίας της χώρας.
Ακούσαμε να απευθύνονται εδώ και μάλιστα με χιούμορ, λέγοντας ότι θα πρέπει να δούμε με ποιο τρόπο θα προχωρήσουμε στην εφαρμογή των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης. Ποιων προγραμματικών δηλώσεων;
Εδώ έρχεται ο υπουργός Οικονομικών και λέει ότι δεν υπάρχει αναδιαπραγμάτευση. Θα παρθούν μέτρα 11,5 δισεκατομμυρίων ευρώ και εν συνεχεία θα δούμε αν θα επαναδιαπραγματευθούμε. Τι λέγατε προεκλογικά; Μιλούσατε για επαναδιαπραγμάτευση.
Ακούσαμε προηγουμένως τον υπουργό Ανάπτυξης να αναφέρεται στους δρόμους, στις νέες οδούς που θα πάρουν οι εθνικοί εργολάβοι. Το ερώτημα που πράγματι έρχεται στα χείλη του κάθε Έλληνα είναι το εξής: Μήπως, κύριοι, ζείτε σε άλλη χώρα; Έχετε καταλάβει πού βρισκόμαστε;
Υπάρχουν 1.200.000 άνεργοι. Έξι εκατομμύρια Έλληνες είναι κάτω από το όριο της φτώχειας. Οι περισσότερες επιχειρήσεις κλείνουν. Έχουμε 3.000 αυτοκτονίες. Φεύγουν οι νέοι άνθρωποι και πάνε μετανάστες στο εξωτερικό. Και εσείς μιλάτε ακόμη για να σας ακούνε οι εργολάβοι;
Έχετε αντιληφθεί ότι όταν μιλάτε για φόρους, δεν υπάρχει πλέον το κίνημα «δεν πληρώνω»; Ο ελληνικός λαός πλέον έχει φτάσει στην πλειοψηφία του να βρίσκεται στο κίνημα «δεν μπορώ να πληρώσω». Κανείς δεν μπορεί να πληρώσει. Οι περισσότεροι Έλληνες και Ελληνίδες απέναντι στις φορολογικές αρχές δεν μπορούν να πληρώσουν.
Κλείνει κάθε ημέρα από ένα μαγαζί σε κάθε γειτονιά -περπατήστε να δείτε- και στην περιφέρεια και στο κέντρο της Αθήνας. Απολύονται άνθρωποι. Αυτό συμβαίνει γιατί εφαρμόσατε το μνημόνιο που οδηγεί ουσιαστικά στην ύφεση. Την ύφεση που οι ίδιοι λέγατε το 2010.
Το 2010 σε αυτήν την αίθουσα, από αυτό εδώ το βήμα μιλούσατε για λάθος συνταγή που θα οδηγούσε στην ύφεση, που θα οδηγούσε σε απολύσεις. Τώρα την εφαρμόζετε και πάτε για το τρίτο μνημόνιο.
Έχετε αντιληφθεί ότι έχουμε φθάσει πια στα όρια του να πρέπει να φυλακιστεί, εφαρμόζοντας το νόμο, η πλειοψηφία του ελληνικού λαού;
Ιδιοκτήτες ακινήτων, μικροϊδιοκτήτες ακινήτων, δεν μπορούν να πληρώσουν το χαράτσι και τους κόβεται το ρεύμα. Η δεύτερη φάση ποια είναι; Να συλληφθούν.
Δεν αντιλαμβάνεστε ότι όσο αυξάνετε τις αντικειμενικές αξίες και όσο το κράτος δεν δέχεται την αντικειμενική αξία ενός ακινήτου την οποία προσδιορίζει το ίδιο, πρέπει να το δέχεται έστω ως ποσόν το οποίο θα κατασχέσει το κράτος. Θα φτάσουν στο σημείο οι τράπεζες και οι εισπρακτικές εταιρείες να παραλαμβάνουν το σύνολο της ιδιωτικής περιουσίας;
Έχετε καταλάβει ότι πλέον οι αγρότες που δεν μπορούν να συμπληρώσουν τα δάνειά τους, έχουν φτάσει στο όριο να τους κατασχέσει η Αγροτική Τράπεζα το σύνολο της καλλιεργήσιμης γης;
Εσείς μιλάτε σαν να μη συμβαίνει απολύτως τίποτα, με εξυπνάδες και με ποιήματα. Ο κ. Τασούλας μίλησε για τα καλά νέα και για τα κακά νέα. Το καλό νέο, λέει, είναι ότι θα ανέβουμε την ανηφόρα. Ποια ανηφόρα; Δεν υπάρχει σπίτι που να μην του κτυπάει την πόρτα εισπρακτική εταιρεία.
Τα κακά νέα είναι ότι καταφέρατε να βάλετε τον ελληνικό λαό σε ένα αδιέξοδο. Και για να βγούμε από το αδιέξοδο η λύση δεν είναι η συνέχιση των μνημονίων, αλλά είναι η εθνική προσπάθεια, να τους πούμε «κύριοι, μέχρι εδώ». Η πολιτική την οποία ασκήσατε έχει οδηγήσει τον ελληνικό λαό σε αδιέξοδο. Η λύση δεν είναι η αυτοκτονία. Η λύση είναι να τους πούμε ότι η συνέχιση αυτής της πολιτικής θα οδηγήσει σε έναν ξεσηκωμό του ελληνικού λαού και σε έναν εμφύλιο σπαραγμό. Εκεί θα οδηγήσει.
Ακούστε, κύριε Βενιζέλο. Εσείς είστε ο πρωτεργάτης. Εσείς είστε ο κύριος εφαρμοστής αυτής της πολιτικής. Δυστυχώς, έφτασε στο σημείο η Νέα Δημοκρατία με πρώτο τον Πρωθυπουργό να σας χειροκροτεί. Αυτό είναι το κατάντημα. Καταφέρατε να πείσετε τη δεξιά πτέρυγα της βουλής των Ελλήνων να ακολουθήσει την πολιτική την οποία εσείς εφαρμόσατε. Μάλιστα καταφέρατε να οδηγήσετε και στην ατιμωρησία.
Κάνατε συμφωνίες, για τις οποίες δηλώνουμε ότι δεν θα τις εφαρμόσουμε. Η συμφωνία με τη SIEMENS δεν υπάρχει. Όποιος την υπογράψει θα πάει υπόδικος με μήνυση που θα καταθέσουμε εμείς, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και θα ζητήσουμε να υπογράψει ο ελληνικός λαός.
Αυτοί που θα εφαρμόσουν τη συνθήκη και τη σύμβαση που υπογράψατε εσείς για τα υποβρύχια, εμείς λέμε ότι θα τους οδηγήσουμε στην εισαγγελία. Θα πληρώσετε. Δεν μπορεί κανείς να χαρίζει το αίμα και τον ιδρώτα του ελληνικού λαού.
Σας λέμε ότι δεν μπορείτε να προχωράτε σε συμβιβασμούς με εκείνους οι οποίοι οδήγησαν τη χώρα σε αυτό το σημείο. Λέτε ότι θα κατάσχετε το σπίτι ενός Έλληνα που δεν μπορεί να πληρώσει 3.000 ευρώ στην εφορία.
Τα 500 εκατομμύρια ευρώ που χρωστά από ΦΠΑ το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος γιατί δεν τα εισπράττετε;
Εσάς ρωτάω κ. Χατζηδάκη, που μιλάτε για τα αεροδρόμια. Γιατί δεν εισπράττετε τα 500 εκατομμύρια ευρώ που χρωστά Φ.Π.Α. το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Έχετε τίποτε ιδιαίτερο με την Hochtief;
Δεν μπορεί ο ελληνικός λαός να συνεχίζει να ανέχεται να υπάρχουν δυο μέτρα και δυο σταθμά. Ο μεν πολίτης να κυνηγιέται από το πρωί μέχρι το βράδυ από τις εισπρακτικές εταιρείες και από τους εφοριακούς για να πληρώσει φόρους που δεν μπορεί να πληρώσει, να πληρώσει δόσεις στις τράπεζες που δεν μπορεί να πληρώσει.
Κι από την άλλη μεριά να δέχεστε ένας προμηθευτής του ΟΠΑΠ να παίρνει την εταιρεία του από την Ελλάδα που πληρώνει φόρους 45% και να μεταφέρει την σύμβαση στην Κύπρο που πληρώνει 10% φόρο-κι αν το πληρώνει- και να υπάρχει μια φοροδιαφυγή δεκάδων δις ευρώ.
Αυτά θα οδηγήσουν σε λαϊκή εξέγερση. Εσείς λαϊκίζετε, εσείς είστε επικίνδυνοι. Εσείς είστε εκείνοι οι οποίοι οδηγήσατε τον ελληνικό λαό σε αυτή την κατάσταση.
Την πρώτη φορά το κάνατε επειδή δεν γνωρίζατε. Την δεύτερη φορά το κάνατε επειδή δεν θυμόσαστε. Τρίτη φορά δεν θα υπάρξει. Να το ξέρετε.
Να σας θυμίσω ότι κάποτε ο βασιλιάς της Βαυαρίας περπατούσε στους κήπους. Είδε έναν κηπουρό ο οποίος έσκαβε ένα μέρος. Του λέει, σε παρακαλώ αυτό το κομμάτι δεν θα το σκάψεις ούτε θα το καλλιεργήσεις γιατί θέλω να κτίσω το παλάτι μου.
Του είπε ο κηπουρός: Τι είναι αυτά που λέτε κύριε. Εγώ θα συνεχίσω να σκάβω, κάνω τη δουλειά μου.
Εκείνος συνεχίζει: Ξέρεις ποιος είμαι εγώ, είμαι ο βασιλιάς της Βαυαρίας.
Ξέρω ποιος είστε του λέει ο εργάτης αλλά κι εσείς να ξέρετε ότι υπάρχουν δικαστήρια στο Βερολίνο.
Σας λέμε λοιπόν ότι κι εδώ υπάρχουν δικαστήρια και υπάρχει Δικαιοσύνη η οποία θα αποδοθεί.
Πρέπει να εφαρμόσετε την συνταγματική επιταγή για την προστασία των τριτέκνων και των πολυτέκνων.
.Όταν θα συναντήσετε έναν τρίτεκνο ή έναν πολύτεκνο στην εκλογική σας περιφέρεια θα πρέπει να του εξηγήσετε πως είναι δυνατόν να χαρίζετε δισεκατομμύρια ευρώ στους προμηθευτές του ελληνικού δημοσίου κι εκείνου να του χρεώνετε ότι έκανε παιδιά.
Θα πρέπει να του εξηγήσετε ότι πρέπει να πληρώσει 2.500 ευρώ, επειδή έκανε το λάθος να κάνει οικογένεια.
Απορώ πως θα κυκλοφορήσετε ανάμεσα στους τρίτεκνους και τους πολυτέκνους. Απορώ πως θα κυκλοφορήσετε ανάμεσα στους αστυνομικούς και τους στρατιωτικούς που τους είπατε για τα ειδικά μισθολόγια. Απορώ πως θα κυκλοφορήσετε ανάμεσα στους πολίτες τους, οποίους κοροϊδέψατε και τους απειλήσατε δήθεν με την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ [EUR=X] , για να υποκλέψετε τη ψήφο τους.
Υπάρχουν λύσεις. Λύσεις είναι αυτές που προτείνουμε εμείς οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ως Εθνική Αντιπρόταση.
Αν θέλετε να βοηθήσετε την επιχειρηματικότητα κ. Χατζηδάκη προχωρήστε στη δημιουργία του ειδικού λογαριασμού. Παγώστε όλες τις υποχρεώσεις της μικρομεσαίας επιχείρησης και ρυθμίστε τες με έναν ειδικό λογαριασμό ο οποίος θα περιλαμβάνει όλα τα οφειλόμενα σε 100 δόσεις μέχρι 100.000 ευρώ, 250 δόσεις μέχρι 3.000.000 ευρώ.
Δώστε στον επιχειρηματία ασφαλιστική ενημέρωση, δώστε του τη δυνατότητα να βγει από το Τειρεσία για μπορέσει να δουλέψει η επιχείρηση. Διαφορετικά δεν πρόκειται να εισπράξετε τίποτε γιατί δεν έχει η επιχείρηση.
Θέλετε να βοηθήσετε την επιχειρηματικότητα; Τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις θα βοηθήσετε να αναπνεύσουν και να μπορέσουν να ζήσουν. Όταν δίνετε στις τράπεζες λεφτά για την ανακεφαλαιοποίηση, τα λεφτά της ανακεφαλαιοποίησης πρέπει να πάνε στον εργαζόμενο μέσω της τράπεζας που οφείλει. Πρέπει να πάνε στον μικρομεσαίο επαγγελματία για να συνεχίσει να παράγει.
Αν θέλετε να βοηθήσετε την επιχειρηματικότητα μειώστε τους φόρους και μην ακούτε τους εταίρους σας σε αυτή τη κυβέρνηση. Προχωρήστε στην ανάπτυξη της Ελλάδας και όχι στην εκτέλεση των Ελλήνων.
Υπάρχουν οι δυνατότητες να ενεργοποιήσετε το θέμα των κατοχικών δανείων.
Σας κάναμε συγκεκριμένη πρόταση των γερμανικών αποζημιώσεων. Εκεί θα έχετε όλο το κοινοβούλιο δίπλα σας. Αλλά όσο συνεχίζετε να λειτουργείτε ως υπάλληλοι της Μέρκελ θα μας έχετε όλους απέναντι και μαζί ολόκληρο τον ελληνικό λαό.
Ευχαριστώ πολύ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου