Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Κυριακή, 15 Ιουλίου 2012

Προσπαθούν να μας πουλήσουν την επιμήκυνση ως επαναδιαπραγμάτευση…Άλλα μας έλεγαν τα κόμματα της τρικολόρε συγκυβέρνησης προεκλογικά και άλλα προσπαθούν να μας περάσουν τώρα. Προεκλογικά μας μιλούσαν για επαναδιαπραγμάτευση του συνόλου των όρων των μνημονίων, ώστε να ανακουφιστεί η ελληνική κοινωνία, να αποκατασταθεί μέρος της ρευστότητας στην αγορά, να ληφθούν μέτρα άμεσης ανάπτυξης και φυσικά να επιτευχθεί επιμήκυνση του χρόνου προσαρμογής.
Τι βλέπουμε σήμερα; Όλα τα υπόλοιπα έχουν πλήρως εγκαταλειφθεί και εκείνο που πλασάρεται στην ελληνική κοινωνία ως το άπαν της διαπραγμάτευσης είναι…. μόνο η επιμήκυνση του χρόνου προσαρμογής. Η Γερμανία παριστάνει την δύσκολη ώστε τελικά και περί το Φθινόπωρο, να δεχτεί την επιμήκυνση για να δώσει την ευκαιρία στην πειθήνια συγκυβέρνηση να προπαγανδίσει ότι πέτυχε την επαναδιαπραγμάτευση για την οποία είχε δήθεν δεσμευτεί….
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου