Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2012

Η γενοκτονία των Ελλήνων συνεχίζεται. Ακόμα ένας ηλικιωμένος δολοφονήθηκε άγρια από τους λαθρο-κατακτητές.


Το φρικτό έγκλημα αποκαλύφθηκε τα ξημερώματα στην οδό Πάτμου

Οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν πως ένας ηλικιωμένος άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος μέσα στο ίδιο του το σπίτι.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τον άτυχο 81χρονο εντόπισε νεκρό συγγενικό του πρόσωπο. Ο άτυχος άνδρας έχει ένα τραύμα στην κοιλιά.
Οι αστυνομικοί περιμένουν την πρώτη εξέταση του ιατροδικαστή για τις συνθήκες θανάτου του 81χρονου, ωστόσο μιλούν ξεκάθαρα για έγκλημα με κίνητρο τη ληστεία.


(agiovasilema: Ως πότε???? Οι μνημονιακές κυβερνήσεις αλλάζουν πρόσωπα αλλά το τεράστιο πρόβλημα  παραμένει και διογκώνεται μέρα με τη μέρα. Τα λαθρο-αποβράσματα αλωνίζουν ανενόχλητα και σκορπίζουν το θάνατο στους Έλληνες...)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου