Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2012

Για "πογκρόμ εξαθλίωσης των Ελλήνων" κατηγορούν την κυβέρνηση οι Ανεξάρτητοι ΈλληνεςΗ  τρόικα της συγκυβέρνησης, με προεξάρχοντα τον επικεφαλής της ΔΗΜΑΡ ως "αντιμνημονιακή" συνιστώσα, δεν θα κόβει το ρεύμα στα νοικοκυριά και στις οικογένειες, αν δεν πληρώνεται το γνωστό χαράτσι. 

Αντί αυτού, εξαντλώντας το "φιλολαϊκό-φιλοκοινωνικό" της οπλοστάσιο, θα εφαρμόζει κατασχέσεις, αρχίζοντας από μισθούς, συντάξεις, ενοίκια, καταθέσεις και περιουσιακά στοιχεία», δήλωσε ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Χρήστος Ζώης.

Στην ίδια δήλωση, ο κ. Ζώης προειδοποιεί την "τρόικα της συγκυβέρνησης" ότι οι οικονομικές και ψυχικές αντοχές των πολιτών έχουν ήδη εξαντληθεί, τονίζει ότι «το πογκρόμ εξαθλίωσης και εξόντωσης των Ελλήνων δεν μπορεί και δεν πρέπει να συνεχιστεί» και θέτει το ερώτημα αν «θα αντιληφθούν επιτέλους οι κυβερνητικοί εταίροι ότι αυτή η παράλογη και εξωφρενική πολιτική, οδηγεί σε όλο και βαρύτερες κοινωνικές παρενέργειες»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου