Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Πολιτειακή εκτροπή αυτής της έκτασης ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, δεν μπορεί να γίνει χωρίς ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ της κυβέρνησης, δικαστικών λειτουργών και της αστυνομίας.

Το πολίτευμα, αυτή η ισχνή ολιγαρχική δημοκρατία που έχουμε, καταλύθηκε μέσα σε ένα διήμερο αστυνομικής βίας. Η κυβέρνηση επιτέθηκε με τις οπλισμένες της δυνάμεις στον άοπλο και άμαχο λαό, ρίχνοντάς εναντίον του με όπλα απαγορευμένα ακόμη και από τις διεθνείς συνθήκες πολέμου, και ανοίγοντας κεφάλια και σπάζοντας κόκκαλα αδιακρίτως με απίστευτη αγριότητα. Δεν σεβάστηκαν ούτε τους γέροντες, ούτε τα παιδιά, ούτε τους ήδη τραυματισμένους, ούτε και τους γιατρούς που προσπαθούσαν να τους περιθάλψουν. Μετέτρεψαν την σήραγγα του Μετρό σε θάλαμο αερίων ρίχνοντας ασφυξιογόνα.
Αστυνομικοί με μαύρα κράνη, των οποίων την εθνικότητα δεν δύναται και κανείς να αντιληφθεί με τέτοια περιβολή, εξαπέλυσαν την πιο βίαιη επίθεση που έχουμε δει σε “δημοκρατική περίοδο” (λέμε τώρα) προς τον άοπλο και ειρηνικό λαό, που ασκούσε το δικαίωμά του, όπως απορρέει από
,,,
το Σύνταγμα, να συνέρχεται “ησύχως και χωρίς όπλα” (αρθρο 11, παρ. 1) .
Η κυβέρνηση και οι “αστυνομικοί”(;) αυτοί παραβίασαν βάναυσα το άρθρο 1 του Συντάγματος. Και αυτή η βάναυση κατάλυση του πολιτεύματος, και η επιβολή της βίαιης δικτατορίας προς όφελος των τοκογλύφων και της εγχώριας ολιγαρχίας του πλούτου, έγινε μπροστά στα μάτια τηλεθεατών από όλον τον πλανήτη.

Η κατάλυση του πολιτεύματος, καθώς επίσης και η παραβίαση του μισού ποινικού κώδικα από τις δυνάμεις της αστυνομίας που δρούσαν κατ’ εντολήν της κυβέρνησης, έγινε και μπροστά στα μάτια των εισαγγελέων οι οποίοι ΟΦΕΙΛΑΝ να δράσουν μόλις την αντελήφθηκαν. Και οι οποίοι εισαγγελείς διέπραξαν ΒΑΡΥΤΑΤΗ ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ επιτρέποντας να συμβεί αυτή η ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ. Την ίδια ασυγχώρητη παράλειψη διέπραξαν και οι υπηρεσιακοί προϊστάμενοι αυτών των εισαγγελέων όταν αντελήφθησαν την παράλειψη των υφισταμένων τους και δεν εξέδωσαν διαταγή ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥΣ.
Μόνο που όλα αυτά τα παραπάνω ΔΕΝ μπορούν να συμβούν τυχαία.
Δεν μπορούν να συμβούν ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗ, χωρίς σχέδιο, χωρίς συνεννόηση μεταξύ όλων αυτών που ΣΥΝΩΜΟΤΗΣΑΝ για να καταλύσουν το πολίτευμα ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ θεμελιώδεις διατάξεις του Συντάγματος.

Δεν μπορεί να συμβεί ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ, κατάλυση του πολιτεύματος και κατάλυση του Συντάγματος, μπροστά στη Βουλή, και που να μεταδίδεται live σε όλον τον πλανήτη, χωρίς οι δυνάμεις της εξουσίας να διαπράξουν ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ. Δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο χωρίς την προηγούμενη συνεννόηση μεταξύ των συνωμοτών.
Το Σύνταγμα, άρθρο 120 παρ.3, ορίζει πως: “Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος“.
Και στο ίδιο άρθρο, στην παρ. 4 ορίζει πως: “Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.”
“…να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.”
Εχουμε λοιπόν ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ να αντισταθούμε, κατά την Συνταγματική προσταγή, στην ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ κατάλυσης του πολιτεύματος, στην ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ κατάλυσης του Συντάγματος που επιχειρήθηκε με την βία.
Και οφείλουμε, μετά την αποκατάσταση του πολιτεύματος, να δικάσουμε ΣΕ ΛΑΪΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ (εκτός κι αν εμπιστεύεται κανείς ακόμη τούτη την ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ δικαιοσύνη όταν με παρόντες τους λειτουργούς της καταλύεται πολίτευμα και Σύνταγμα με τέτοια ευκολία), τους συνωμότες για τα βαρύτατα εγκλήματά τους.
Στην εσχάτη των ποινών.
Θραξ Αναρμόδιοςπηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου