Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Ρομπόπουλος

Δεν μπορώ να πτωχεύσω εγώ τη χώρα μου και να διαλύσω την Ε.Ε.»

Με δήλωση του λοιπόν από το βήμα της Βουλής, ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θ. Ρομπόπουλος, τον οποίο μέχρι τις τωρινές κωλοτούμπες ούτε καν είχαμε την τιμή να γνωρίζουμε, γνωστοποίησε στο σώμα ότι θα ψηφίσει το μεσοπρόθεσμο με την προϋπόθεση ότι αμέσως μετά θα αρχίσει η επαναδιαπραγμάτευση του. Καταλάβατε? Θα το ψηφίσει για να αρχίσει να το επαναδιαπραγματεύεται...Αν δεν χρειάζονται αυτοί όλοι ψυχίατρο, τότε χρειαζόμαστε εμείς...

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ από τους πρώτους που είχαν δηλώσει ότι δεν θα ψηφίσουν το μεσοπρόθεσμο, έκανε μια συντομότατη δήλωση σημειώνοντας ότι δεν μπορεί να πάρει την ευθύνη για την διάλυση της χώρας και της ΕΕ.

Τον κ. Ρομπόπουλο συνάντησε κατ’ ιδίαν δύο τουλάχιστον φορές ο Ευ. Βενιζέλος ενώ σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες είχε και μια σύντομη επικοινωνία με το γραφείο του πρωθυπουργού.

«Η καταψήφιση έχει τεθεί εκβιαστικά και συνεπώς δεν μπορώ να πτωχεύσω εγώ τη χώρα μου και να διαλύσω την ΕΕ. Γι’ αυτό πάνω από την προσωπική μου αξιοπρέπεια τοποθετώ το συμφέρον της χώρας», δήλωσε λακωνικά δίνοντας άλλη μια ανάσα στο Μαξίμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου