Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Περισσότεροι από 500 οι τραυματίες της κυβέρνησης του παράφρονα δικτάτορα και των χουντικών δυνάμεων καταστολής

ΜΕ ΦΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ-VIDEO
Ούτε σε πόλεμο  δεν θα βλέπαμε τέτοιες πρωτόγνωρες εικόνες που ζήσαμε με την Χούντα του παράφρονα.

Οι μάχες συνεχίζονται μέχρι και τώρα. Η καταστροφή συνεχίζεται και όλα όσα συμβαίνουν στο κέντρο της Αθήνας τις τελευταίες ώρες έχουν μόνο σκοπό να διαλύσουν το κίνημα των Αγανακτισμένων. Η σημερινή διαδήλωση θα μπορούσε να είναι μια από τις μεγαλύτερες των τελευταίων ετών και να είναι και ειρηνική. 'Ομως κάποιοι (δες χουντική κυβέρνηση) είχαν άλλα σχέδια. Και σε αυτά τα σχέδια βοήθησε και η αστυνομία και τα βλαχομπατσόσκυλα των ΜΑΤ.

Η χρήση χημικών που γίνεται τις τελευταίες ώρες είναι αλόγιστη και δολοφονική.  Τα ΜΑΤ ήταν αποφασισμένα να διώξουν με ασύλληπτη βία τους πάντες από την πλατεία Συντάγματος και μάλιστα έφθασαν σε σημείο να πετούν μέχρι και πέτρες και μάρμαρα, ενώ χημικά έριξαν μέχρι και στην είσοδο του Μετρό, όπου έβρισκαν καταφύγιο οι διαδηλωτές, αδιαφορώντας για τα τεράστια προβλήματα αναπνοής και λιποθυμίας που προκαλούσαν στους ήδη τραυματισμένους από τα γλομπς τους, διαδηλωτές. Τα ΜΑΤ αργά το βράδυ φαίνεται πως κατάφεραν να αδειάσουν το Σύνταγμα είτε από κουκουλοφόρους είτε από ειρηνικούς διαδηλωτές με χημικά που δεν έχουν ξαναριχθεί σε παρόμοια κατάσταση παγκοσμίως!

Τα επεισόδια πλέον μετά από κάποια φάση και έπειτα επεκτάθηκαν σε όλο σχεδόν το κέντρο της Αθήνας, στη Φιλελλήνων, στην Πανεπιστημίου όπου έχουν στηθεί οδοφράγματα με φωτιές μπροστά από τα Προπύλαια.  Μάλιστα, στην οδό Πανεπιστημίου τυλίχθηκε στις φλόγες το κτίριο της ATE Bank και η Πυροσβεστική απεγκλώβισε 7 εργαζόμενους.

Είναι χαρακτηριστική η εικόνα που είδαμε στο eglimatikotita.gr και απεικονίζει ένα άδειο κουτί χημικών το οποίο μόλις είχε λούσει  μερικούς άτυχους διαδηλωτές, με ημερομηνία λήξης....8/95!!!!


Αυτά τα δηλητήρια αναπνέει ο κόσμος..Αντιλαμβάνεστε το μέγεθος του εγκλήματος? Όχι μόνο δεν άφηναν τους πολίτες να εκφράσουν ελεύθερα τις αντιρρήσεις τους σε ελληνικό έδαφος, όχι μονο χτυπούσαν αλύπητα τους διαδηλωτές, όχι μόνο τους ψέκαζαν με τόνους ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΩΝ ΒΑΣΕΙ ΔΙΕΘΝΩΝ ΝΟΜΩΝ, χημικών, αλλά τους ψέκαζαν και με ληγμένα πριν απο 16 χρόνια χημικά!!!

Ποιός αναλαμβάνει την ευθύνη της καλής πορείας υγείας αυτών των ανθρώπων? Ποιός?? Ο παράφρων δικτάτορας που ενώ καιγόταν η Αθήνα με δικές του εντολές, αυτός οραματιζόταν ότι αλλάζει μέχρι και την ...Ευρώπη, ή ο αγράμματος κομπλεξικός μπάτσος των 700 ευρώ, που σαφώς δεν αντιλαμβάνεται τι σημαίνει σεβασμός ανθρώπου σε άνθρωπο και το μόνο για το οποίο διψάει είναι αίμα, ας είναι και αίμα του παππού ή της γιαγιάς που διαμαρτύρονται κλαίγοντας γιατί οι δικτάτορες τους στέρησαν το γιαουρτάκι τους?

Αισθανόμαστε θλίψη και αγανάκτηση αλλά και απέραντη οργή. Η οργή του λαού μόλις ξεκίνησε! Δικτάτορες έρχεται η ώρα σας....
agiovasilema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου