Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τρίτη, 28 Ιουνίου 2011

ο Τσίπρας ζήτησε την παραίτηση της κυβέρνησης που επιβιώνει απειλώντας και τρομοκρατώντας τους πολίτες

Την παραίτηση της κυβέρνησης των απειλών και της τρομοκρατίας, όπως τη χαρακτήρισε, αλλά και την άμεση προκήρυξη εκλογών, ζήτησε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.
Ο κ. Τσίπρας, που έδωσε το παρών στο συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, έκανε λόγο για ωμό εκβιασμό και απειλές της κυβέρνησης.
«Οι ημέρες της φαύλης εξουσίας τους είναι μετρημένες» υπογράμμισε ο κ. Τσίπρας.
  Τόνισε δε την ανάγκη για ένα νέο συνασπισμό εξουσίας, που θα εκφράζει τα κοινωνικά συμφέροντα των πολλών και όχι των λίγων, που κυβερνάνε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου