Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2011

1:00 τη νύχτα και οι πολίτες δεν εγκαταλείπουν την πλατεία, παρόλη την ασφυκτική κατάσταση

Εκτεταμένα επεισόδια μπροστά από τη Βουλή

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε για ακόμα μια φορά η πλατεία Συντάγματος και οι γύρω δρόμοι, όπου η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική.

Οι κουκουλοφόροι επιδίδονται σε βανδαλισμούς και ανελέητο πετροπόλεμο ενώ πετούν και μολότωφ, επαναλαμβάνοντας το μεσημεριανό σκηνικό, με τους αστυνομικούς να κάνουν εκτεταμένη χρήση χημικών και βομβίδων κρότου λάμψης.

Τα επεισόδια που ξεκίνησαν μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη μεταφέρθηκαν στη Σταδίου καθώς και στους γύρω δρόμους.

Οι Αγανακτισμένοι παραμένουν στην πλατεία Συντάγματος, στην λεωφόρο Αμαλίας, στην Ερμού και στην Φιλελλήνων κάνοντας συνεχώς εκκλήσεις στους αστυνομικούς να περιορίσουν τη χρήση των χημικών ενώ έχουν ανάψει φωτιές για την προστασία τους από τα χημικά.

Στην πλατεία, παρά τα επεισόδια, η μουσική σκηνή παραμένει ενεργή, τα μουσικά συγκροτήματα συνεχίζουν να εμφανίζονται ζωντανά ενώ ο κόσμος φορώντας μάσκες τα επευφημεί δηλώνοντας αποφασισμένος να «κρατήσει» την πλατεία ότι και αν συμβεί. newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου