Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Συμμορία αδίστακτων ληστών


Με σαφήνεια έχει τεθεί πλέον το δίλημμα: Ή ο ελληνικός λαός θα ανατρέψει την κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου ή η κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου θα αφανίσει οικονομικά τον ελληνικό λαό!

Αποδείχθηκε ήδη ότι πρόκειται για την πιο ανελέητη συμμορία αδίστακτων ληστών στην υπηρεσία του ξένου και του ελληνικού κεφαλαίου που έχει κυβερνήσει και λεηλατήσει ποτέ αυτή τη χώρα. Πρόκειται επίσης για το πιο μίσθαρνο όργανο των κατοχικών οικονομικών δυνάμεων που υπήρξε ποτέ στη διακυβέρνηση της Ελλάδας, προβάλλοντας λιγότερες αντιστάσεις στις εντολές των ξένων επικυρίαρχων ακόμη ίσως και από την προδοτική κατοχική κυβέρνηση Τσολάκογλου επί ναζιστικής Γερμανίας.Με τη γραμμή που ακολουθεί η... «κυβέρνηση της συμμορίας του Άβερελ Ντάλτον» σε λίγο θα φτάσουμε να θεωρούμε το δοσίλογο Τσολάκογλου κάτι σαν... αντάρτη του αντιναζιστικού αγώνα συγκρινόμενο με τον Γιώργο Παπανδρέου!!!
Δεν ιδρώνει όμως το αυτί του Γιωργάκη από τέτοια ούτε φυσικά ντρέπεται που ένας ολόκληρος λαός τον αποκαλεί Κουίσλινγκ ή Τσολάκογλου. Είναι βέβαιος ότι θα κατορθώσει να φύγει ή θα εξασφαλίσουν τη φυγάδευση του στο εξωτερικό εκείνοι τους οποίους υπηρέτησε με την πολιτική του μόλις ανατραπεί ή σαρωθεί εκλογικά η κυβέρνηση του
και έτσι δεν θα καταβάλει κανένα αντίτιμο για τα εγκλήματα εσχάτης οικονομικής προδοσίας που διαπράττει εναντίον των ελλήνων εργαζομένων, συνταξιούχων, μικρομεσαίων και νέων. Αυτό το αίσθημα εξασφαλισμένης ατιμωρησίας το παρέχει στον Γ. Παπανδρέου η απίστευτης έκτασης πολιτική υποστήριξη που του παρέχουν οι... δεξιοί (!) ηγέτες όλων των χωρών της ΕΕ και δη των μεγάλων - Γερμανίας, Γαλλίας, Ιταλίας κ,λπ.

Έχουμε φτάσει στο πρωτοφανές, παρανοϊκό σημείο η Ευρωδεξιά να έχει υιοθετήσει πολιτικά τον πρόεδρο της... Σοσιαλιστικής (!!!) Διεθνώς Γιώργο Παπανδρέου και να υπάρχουν στους κόλπους της προτάσεις, όπως, τουλάχιστον ισχυρίζεται το γερμανικό περιοδικό Σπίγκελ, να... διώξουν από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ) της ευρωπαϊκής Δεξιάς τη ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά εξαιτίας της «βλαπτικής για την Ευρώπη» συμπεριφοράς της επειδή ο αρχηγός της αρνείται να δηλώσει φραστικά πίστη στο νέο Μνημόνιο!!!

«Εδώ και μήνες ο 60χρονος συντηρητικός πολιτικός παρακινεί σε στάση (!) τον ελληνικό πληθυσμό εναντίον της γραμμής λιτότητας της σοσιαλιστικής κυβέρνησης και σαμποτάρει (!) την αλλαγή νοοτροπίας (σ.σ. του ελληνικού λαού) που προωθούν η ΕΕ και το ΔΝΤ» τονίζει το γερμανικό περιοδικό. Με τη δουλικότητα των σιχαμερών πολιτικών ερπετών της κυβέρνησης Παπανδρέου έχουμε φτάσει στο εξωφρενικό σημείο να έχουν επικηρύξει πολιτικά οι δεξιοί ηγέτες της ΕΕ τον Α. Σαμαρά ως... «τρομοκράτη του αντι-ΕΕ αγώνα των Ελλήνων»!!! Τι άλλο έχουν να δουν τα μάτια μας...

Η ΝΔ ξεπέρασε ήδη το ΠΑΣΟΚ στις δημοσκοπήσεις, σε όλες ανεξαιρέτως. Για την ώρα όμως τα ποσοστά και των δύο κομμάτων διατηρούνται πολύ χαμηλά. Τόσο χαμηλά που αυτό αποκλείεται να εκφραστεί στις κάλπες, όποτε και αν στηθούν αυτές. Άλλωστε τα φρικτά μέτρα που περιλαμβάνονται στο νέο πακέτο μέτρων θα έχουν ήδη αυξήσει τη διαφορά υπέρ της ΝΔ.
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι όσο περισσότερο παραμένει στην εξουσία η κυβέρνηση Παπανδρέου και όσο περισσότερο εμμένει στη φραστική απόρριψη του Μνημονίου ο Α. Σαμαράς, τόσο πιο σίγουρα θα οδεύει προς την αυτοδυναμία η ΝΔ. Προσωρινά όμως υπάρχει η δυνατότητα να βάλει τη σφραγίδα του στις εξελίξεις το λαϊκό κίνημα κατά του Μνημονίου και της κυβέρνησης Παπανδρέου που γεμίζει με εκατοντάδες χιλιάδες άτομα την πλατεία Συντάγματος και τις πλατείες πολλών άλλων πόλεων της χώρας.

Ο κινητοποιημένος λαός είναι ο μόνος παράγοντας που τρέμουν οι ευρωπαίοι επικυρίαρχοι και η ελληνική αστική τάξη. Την Τρίτη και την Τετάρτη, πνίγοντας κατακλυσμιαία την πλατεία Συντάγματος και όλο το κέντρο της Αθήνας με πολλές εκατοντάδες χιλιάδες διαδηλωτές που θα πολιορκούν από παντού τη Βουλή την ώρα που θα ψηφίζει το επαίσχυντο Μνημόνιο εξαθλίωσης όλων σχεδόν των Ελλήνων, το λαϊκό κίνημα θα δείξει τι πολιτική αποτελεσματικότητα μπορεί να έχει. Η 48ωρη γενική απεργία μπορεί να αποτελέσει τον τάφο της κυβέρνησης των Κουίσλινγκ του ΠΑΣΟΚ, επιφέροντας ρήγματα στις γραμμές του κυβερνώντος κόμματος. Δύο βουλευτές του ΠΑΣΟΚ έχουν ήδη δηλώσει δημοσίως ότι θα καταψηφίσουν το νέο Μνημόνιο. Ίσως το κάνουν κι άλλοι. Ο λαός απέξω θα διατρανώνει με μεγαλειώδη τρόπο την κατηγορηματική απόρριψη του Μνημονίου. Οι βουλευτές μέσα στο κοινοβούλιο θα αποφασίσουν οι ίδιοι τι θα ψηφίσουν, διευρύνοντας ή γεφυρώνοντας κάπως το χάσμα που τους χωρίζει πλέον από τη λαϊκή βούληση.

Αυτό είναι μόνο για το δικό τους συμφέρον. Ο κόσμος δεν ελπίζει πια τίποτα από δαύτους. Αδιαφορεί για το τσίρκο της Βουλής. Γνωρίζει ότι ακόμη και αν βρεθούν έξι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και το καταψηφίσουν, υπάρχουν δεκάδες «πρόθυμοι» βουλευτές του ΛΑΟΣ, της Ντόρας και του Κουβέλη, αλλά και «μνημονιακοί πεμπτοφαλαγγίτες» στους κόλπους της ΝΔ, όπως έδειξε η δημόσια στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη, έτοιμοι να επιστρατευθούν στο πλευρό των κατοχικών δυνάμεων και της κυβέρνησης Παπανδρέου «Τσολάκογλου». Η Βουλή θα πει «ναι» και στο νέο Μνημόνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου