Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Οι προβοκάτορες-κουκουλοφόροι επί το έργον και οι αστυνομικοί-εκτελεστικά όργανα του συστήματος (όπως όλοι περιμέναμε), κάνουν επιθέσεις στους απλούς διαδηλωτές που βρίσκονται ειρηνικά εκεί.

Καίνε και σπάνε τα πάντα εκατοντάδες κουκουλοφόροι - Συνεχείς επιχειρήσεις της αστυνομίας
- Οι Αγανακτισμένοι παραμένουν στην πλατεία - Οι αστυνομικοί έχουν κυκλώσει όλο το Σύνταγμα
- Πληροφορίες για τραυματίες
Για ακόμα μια φορά οι προβοκάτορες - κουκουλοφόροι παίζουν το παιχνίδι τους. Λίγο μετά τις συγκεντρώσεις της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ και ενώ είχε προηγηθεί και μεγάλη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ κυλούσαν όλα ειρηνικά.
Οι συγκεντρωμένοι στην πάνω μεριά της πλατείας, οι Αγανακτισμένοι μέσα στην πλατεία. Και ξαφνικά, όπως στις 15 Ιουνίου οι κουκουλοφόροι άρχισαν να παίζουν το ύποπτο παιχνίδι τους.

'Ηταν λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι όταν άρχισαν μικροσυμπλοκές μεταξύ κρανοφόρων και ΜΑΤ. Οι συμπλοκές γίνονται στην Ερμού, την Καραγιώργη Σερβίας, την Βουκουρεστίου και την Σταδίου, ενώ η αστυνομία απαντά με χημικά και κρότου - λάμψης. Περίπου 300 άτομα με κράνη, ξύλα και βαριοπούλες σπάνε, καίνε και καταστρέφουν οτι βρούν μπροστά τους.


Την ίδια ώρα οι Αγανακτισμένοι παραμένουν στην πλατεία η οποία είναι στην κυριολεξία περικυκλωμένη από τα ΜΑΤ και δηλώνουν οτι θέλουν να παραμείνουν εκεί και να διαδηλώσουν ειρηνικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου