Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Πακιστανοί έβγαλαν μαχαίρια και απειλούσαν τον κόσμο στην παραλία του Λουτρακίου ;;;

Μας ενημέρωσαν κάποιοι φίλοι του ιστολογίου από το Λουτράκι, για ένα ακόμα επεισόδιο, όπως και πολλά ακόμα τις τελευταίες μέρες, στην παραλία του Λουτρακίου ανάμεσα σε ντόπιους νεαρούς και Πακιστανούς λαθρομετανάστες οι οποίοι δεν διστάζουν να βγάλουν μαχαίρια και να απειλούν τον κόσμο που τυχαίνει να βρίσκεται στην παραλία, ακόμα και γυναίκες με μωρά στην αγκαλιά!!!.

Παιδιά του ''Αγιοβασίλεμα'' γράψτε κάτι για το πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες στο Λουτράκι. Έχουν αποθρασυνθεί, δεν τους μαζεύει κανένας, βγάζουν μαχαίρια μπροστά στον κόσμο, δεν  ξέρουμε πού θα πάει αυτή η κατάσταση.

Έγινε το εξής περιστατικό μπροστά στα μάτια του κόσμου που κοίταζε έντρομος:
Οι Πακιστανοί ήταν 6-7 και οι Έλληνες ήταν δυο πιτσιρίκια 15χρονα. Οι δυο από τους λαθρομετανάστες, ένας με μπλε σκούρο κοντομάνικο πολύ κοντός και ένας με άσπρο πουκάμισο ψηλός κρατούσαν ένα μεγάλο μαχαίρι  ναυτικό και κυνηγούσαν  τρέχοντας να μαχαιρώσουν το ένα πιτσιρίκι τον  Έλληνα, ανάμεσα στον κόσμο που περπατούσε αμέριμνος και να φανταστείτε ότι εκείνη την ώρα ήταν και πολλά παιδάκια και γυναίκες με μωρά στα καρότσια. Στο πάρκο μαζεύτηκαν πολλοί δικοί τους, πάνω από 20 και ο κοντός ακόμα κρατούσε το μαχαίρι και ετοιμαζόντουσαν να κάνουνε μεγάλο πανηγύρι, αλλά ο κόσμος ειδοποίησε την αστυνομία και μόλις αυτοί το πήρανε χαμπάρι φύγανε τρέχοντας.

Η κατάσταση δεν περιγράφεται. Στις γειτονιές του Λουτρακίου φτιάχνουν γκέτο, ο ντόπιοι νοικιάζουν σπίτια σε λάθρο, ο Δήμαρχος πέρα βρέχει και πάμε από το κακό στο χειρότερο. Μια πόλη κόσμημα την έχουνε μετατρέψει σε Καμπούλ. Βοηθείστε να σωθούμε, γράψτε κάτι γιατί θα θρηνήσουμε θύματα το καλοκαίρι. Οι λαθρομετανάστες του Λουτρακίου είναι αφηνιασμένοι! Αλβανοί, Ρώσοι και τώρα οι Πακιστανοί κοντεύουν να εξαφανίσουν τον ντόπιο πληθυσμό. Πώς είναι δυνατόν ο κάθε παράνομος, ο κάθε βρωμιάρης να έρχεται όπου θέλει και να κάνει ό,τι γουστάρει στη χώρα μας? Δεν πάει άλλο, θα πάρουμε όλοι όπλα να προστατεύσουμε τις οικογένειές μας από τα παράσιτα!

5 σχόλια:

  1. Να δείτε τι γίνεται με τους παράνομους μικροπωλητές στις καφετέριες του Λουτρακίου. Κάθε 5 λεπτά και ένας Πακιστανός ή μαύρος με ρολόγια και cd's. Στο δε λιμάνι της Κορίνθου ούτε τολμάς να πλησιάσεις με το σούρουπο. Ξέρω προσωπικά για έναν βιασμό κοπελίτσας που έγινε από λαθρομετανάστες έξω από το Λαογραφικό Μουσείο 9 το βράδυ. Μην κοιτάτε που δεν δημοσιοποιούνται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμείς έχουμε εξοχικό στο Λουτράκι και έχουμε αγανακτήσει από τους Πακιστανούς και τους αλλοδαπούς γενικά. Φεύγουμε από την Αθήνα να πάρουμε μια μυρωδιά Ελλάδας και πάμε πάλι στα ίδια. Προσωπική εμπειρία πέρσι πολύ νωρίς το πρωί πήγα για μπάνιο όπως πάω όλα τα χρόνια που παραθερίζω στο Λουτρακι και δέχθηκα παρενόχληση από Πακιστανό και σώθηκα επειδή εκείνη την ώρα έβλεπε ο άντρας μου από το σπίτι και κατέβηκε τρέχοντας. Δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε στη χώρα μας με τους αλήτες που έχουν έρθει και γυρνάνε ασύδοτοι περιφέροντας τη βρώμα τους, τις αρρώστιες και την κτηνωδία τους. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ!!!! ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝΕ ΟΛΟΙ!!!!!!Να κατεβάσουνε το στρατό να τους φορτώσουνε σε 5 πλοία και να τους στείλουνε στον αγύριστο. Τους απεχθανόμαστε. Θέλουμε τις ζωές μας πίσω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ανάγκη μας έχει μετατρέψει σε ζώα. Είμαστε έτοιμοι να σκοτώσουμε για να μην μας σκοτώσουν αυτά τα κτήνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. AN KATEBASEI TON STRATO SE 3 MERES EXEI KA8ARISEI TH XWRA.GIATI DEN TO KANOUN OMWS? GIATI 8ELOUN NA MAS KRATANE EGLWBISMENOUS KAI TROMOKRATIMENOUS. OI LA8RO APOTELOUN MEROS THS EFARMOGIS THS NEOTAKSIKHS PRAGMATIKOTHTAS, DEN TO BLEPETE?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το μεγαλύτερο κόλπο είναι πως βαφτίζουν όποιον υποφέρει και αντιδρά ''Ρατσιστή'', Χρυσαυγίτη ακροδεξιό στοιχείο και δεν ξέρω εγώ τι.
    Εμείς παραδοσιακά ψηφίζουμε ΚΚΕ και όμως, τους λαθρομετανάστες τους σιχαινόμαστε γιατί κινδυνεύουμε από αυτούς, γιατί δεν έχουν κανένα σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή και ειδικά εμάς των Ευρωπαίων, γιατί είναι μέρος της παραοικονομίας και του παραεμπορίου, γιατί είναι μέρος της ανθρώπινης δουλείας και σωματεμπορίας. Είμαστε ρατσιστές λοιπόν? Έχουν βρει το παραμύθι και το λένε για να κάμψουν τις αντιστάσεις των Ελλήνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή