Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2011

Το διάγγελμα του πρωθυπουργού (μία από τα ίδια, απλά θα κάνει...ανασχηματισμό)

Παπανδρέου: ''ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ, ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.

Έκανα συνεχείς προσπάθειες για συναίνεση.
Οι όροι Σαμαρά δεν θα γίνουν δεκτοί
Συνεχίζω μόνος μου''.

ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ

Έκανε πίσω τελικά ο  Παπανδρέου (ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΠΛΗΣΣΕΙ ΠΙΑ Ο ΑΡΧΙΨΕΥΤΗΣ, Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ , Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ) σε όσα έλεγε προηγουμένως περί κυβέρνησης κοινής αποδοχής και παραιτήσεώς του προκειμένου να διευκολύνει τον σχηματισμό της.

Κάτω από τις έντονες πιέσεις υπουργών του και του περιβάλλοντός του ανακοίνωσε τελικά ότι θα προχωρήσει μόνος του και αύριο θα κάνει ανασχηματισμό της κυβέρνησής του και στη συνέχεια θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης από την Βουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου